REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Fotbal: Când arătăm poftă de joc, e greu să fim opriţi, a declarat Nagelsmann, după 7-1 cu RB Salzburg

Fotbal: Când arătăm poftă de joc, e greu să fim opriţi, a declarat Nagelsmann, după 7-1 cu RB Salzburg

Replica API 12 martie 2022 | 00:07 296

Antrenorul echipei germane Bayern Munchen, Julian Nagelsmann, a declarat, după victoria cu 7-1 în faţa formaţiei RB Salzburg, că atunci când bavarezii arată poftă de joc sunt greu de oprit.

Julian Nagelsmann

''Când arătăm această poftă de joc şi această energie, e greu să fim opriţi. Dacă am juca la fel ca în această seară, situaţia ar fi decisă de mult în Bundesliga'', declarat tehnicianul pentru platforma Amazon, citat de AFP și Agerpres.

Nagelsmann a comentat şi evoluţia golgheterului său, polonezul Robert Lewandowski, autorul unui hat-trick: ''Că Lewandowski este periculos în careul advers, o ştim, iar golurile sale sunt goluri care îmi fac plăcere. El a jucat foarte bine, a fost altruist''.

''A fost cu siguranţă un joc foarte, foarte bun. Am fost incredibili din punct de vedere tehnic. Am avut multe ocazii, cu un fotbal frumos, din care nu au ieşit goluri, însă tot am înscris şapte goluri'', a mai comentat Julian Nagelsmann pentru Prime Video.

Antrenorul lui Bayern a lăudat şi faptul că jucătorii săi au marcat din tot felul de faze, fixe, tranziţie şi acţiune.

La rândul său, antrenorul campioanei Austriei, germanul Matthias Jaissle, a declarat: ''E dureros pentru băieţi, ne gândeam la altceva. Lecţia din această seară este aceea că împotriva unei echipe de nivel foarte înalt, precum Bayern, trebuie să joci la cel mai înalt nivel al tău, altfel nu merge. Iar noi nu am făcut-o acum. Însă am reuşit un sezon superb în Liga Campionilor.''

RB Salzburg a ajuns în premieră în optimile Champions League, iar Jaissle a subliniat că din această experienţă trebuie luate lucrurile pozitive: "Suntem cea mai tânără echipă care a atins optimile de finală şi nimeni nu ne poate lua asta".

Bayern Munchen a reuşit o calificare facilă în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, după ce a surclasat-o pe RB Salzburg cu scorul de 7-1 (4-0), marţi seara, pe Fussball Arena, în manşa secundă a optimilor de finală.

După 1-1 în tur, campioana Germaniei marcase deja de patru ori în prima jumătate de oră, iar polonezul Robert Lewandowski a reuşit cel mai rapid hat-trick de la debutul unui meci din Champions League (12 - penalty, 21 - penalty, 23). Pentru bavarezi au mai marcat Serge Gnabry (31), Thomas Muller (54, 83) şi Leroy Sane (86), în timp ce golul de onoare al austriecilor a fost semnat de un danez de 18 ani, Maurits Kjaergaard (70).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272