REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.2° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.2° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Fotbal: Clubul Arsenal Londra nu este de vânzare, asigură proprietarul său

Fotbal: Clubul Arsenal Londra nu este de vânzare, asigură proprietarul său

Replica API 30 aprilie 2021 | 23:26 1592

Miliardarul american Stan Kroenke, proprietarul clubului de fotbal Arsenal Londra, vizat de manifestaţiile ostile ale suporterilor după angajamentul său în favoarea Super Ligii europene, a anunţat, prin intermediul unui comunicat, că "nu va studia nicio ofertă" de cumpărare a "tunarilor", informează AFP, citată de Agerpres.

Stan Kroenke

"Nu am primit nicio ofertă şi nu vom studia nicio ofertă", a indicat societatea sa, Kroenke Sports and Entertainement (KSE), după ce suedezul Daniel Ek, fondatorul Spotify, unul dintre cele mai importante servicii de muzică streaming, s-a declarat recent interesat să o preia pe Arsenal.

Mare fan al grupării de pe Emirates Stadium, Daniel Ek este susţinut de trei foste vedete ale lui Arenal, Thierry Henry, Patrick Vieira şi Dennis Bergkamp, în proiectul său de cumpărare a clubului londonez, conform presei britanice.

Arsenal s-a numărat printre fondatoarele Super Ligii europene, înainte de a se retrage, împreună cu celelalte cinci cluburi engleze implicate, din proiectul contestat vehement de autorităţile fotbalului internaţional, politicieni şi suporteri.

Daniel Ek şi-a manifestat la finele săptămânii trecute interesul pentru clubul londonez pe reţelele de socializare: ''De când eram copil ţineam cu Arsenal. Dacă va fi scos la vânzare, sunt tentat să încerc'', a afirmat miliardarul scandinav.

"În ultimele zile, am remarcat speculaţii în mass-media pe tema unei posibile oferte de preluare a lui Arsenal. Rămânem implicaţi 100% faţă de Arsenal şi nu vom vinde nicio acţiune a clubului", a adăugat KSE.

Arsenal ocupă în prezent locul al zecelea în Premier League şi ar putea încheia sezonul cu una dintre cele mai slabe clasări începând din 1995, chiar dacă londonezii participă în continuare la competiţia Europa League, urmând să înfrunte joi, în deplasare, echipa spaniolă Villarreal, în prima manşă a semifinalelor.

Câştigarea trofeului în Europa League i-ar oferi lui Arsenal un loc în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, cea mai importantă competiţie continentală intercluburi, în care londonezii nu au mai evoluat de cinci sezoane.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272