REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Fotbal - CM 2022: Selecţionerul Croaţiei - "Nu există mai bună motivaţie decât un sfert de finală cu Brazilia"

Fotbal - CM 2022: Selecţionerul Croaţiei - "Nu există mai bună motivaţie decât un sfert de finală cu Brazilia"

A.F. 9 decembrie 2022 | 00:00 376

"Nu există mai bună motivaţie decât să joci un sfert de finală cu Brazilia", a declarat joi selecţionerul Croaţiei, Zlatko Dalic, cu o zi înaintea meciului împotriva naţionalei sud-americane, din sferturile de finală ale Cupei Mondiale 2022, scrie AFP.

Zlatko Dalic

"Nu există mai bună motivaţie decât să joci un sfert de finală cu Brazilia, toată lumea visează acest meci, ştim ce înseamnă Brazilia în lumea fotbalului, n-avem mult de pierdut. Trebuie să dăm ce avem mai bun, să fim un adversar demn, dar nu uitaţi, Croaţia e printre cele mai bune opt echipe din lume. Croaţia e o ţară mică, e bine să avem succes la două Cupe Mondiale, ambiţiile noastre nu se opresc aici, vom încerca să câştigăm mâine", a afirmat antrenorul vicecampioanei mondiale, scrie Agerpres.

"Brazilia e cea mai bună echipă de la această Cupă Mondială, pericolul vine de peste tot, va trebui să nu lăsăm spaţii, dacă deschidem jocul, vom avea probleme. Dar când ei pierd mingea, sunt în dificultate, va trebui să profităm de asta", a spus Dalic.

"Dacă eu aş putea să dansez cu jucătorii mei ca selecţionerul Braziliei? Au felul lor de a sărbători, sunt uniţi, se bucură, au caracter, sunt tradiţiile lor şi e dreptul lor. E lipsă de respect? Nu ştiu, nu mi-ar plăcea să-i văd pe jucătorii mei sărbătorind astfel, dar sunt culturi diferite şi lor le place să danseze", a adăugat Dalic.

"Avem o echipă nouă, 18 jucători noi, care nu erau acum patru ani, nu putem face comparaţii. Avem jucători de foarte mare calitate, dar în 2018 evoluau la echipe mai prestigioase şi aveam o echipă care juca împreună de zece ani. Avem nevoie de timp ca să construim, să fim printre cele mai bune opt echipe ale lumii este deja extraordinar. Această echipă încă mai trebuie să arate ce poate şi cred că Mondialul este o ocazia fantastică. E important să ne refacem după prelungirile împotriva Japoniei, nu vor fi multe schimbări contra Braziliei", a spus tehnicianul.

În primul sfert de finală de la CM 2022, Croaţia va întâlni vineri Brazilia, pe Education City Stadium din Doha, de la 17:00 (ora României).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614