REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Fotbal: Cred că nu voi digera niciodată eşecul de la Cupa Mondială, afirmă Kylian Mbappe

Fotbal: Cred că nu voi digera niciodată eşecul de la Cupa Mondială, afirmă Kylian Mbappe

A.F. 31 decembrie 2022 | 00:00 369

Kylian Mbappe crede că "nu va digera niciodată" eşecul suferit de selecţionata Franţei în faţa Argentinei (scor 2-4 la loviturile de departajare), în finala Cupei Mondiale de fotbal 2022, în ciuda unei triple a atacantului Les Bleus, scrie AFP.

Kylian Mbappe

"Aşa cum le-am spus colegilor, nu există niciun motiv ca echipa de club să plătească pentru un eşec al selecţionatei, acestea sunt două situaţii foarte diferite", a asigurat însă Mbappe, după ce a adus victoria echipei sale, Paris Saint-Germain, în faţa formaţiei RC Strasbourg (2-1), în etapa a 16-a a campionatului francez, citează Agerpres.

Vedeta Les Bleus a recunoscut că a petrecut "ore complicate" după înfrângerea în faţa naţionalei Albiceleste, în care a reuşit un hat-trick, inclusiv două penalty-uri, iar apoi a transformat una dintre loviturile de departajare ale francezilor.

Miercuri, Mbappe a marcat din nou din penalty pentru PSG, într-un meci câştigat de această dată. "Este bine să refaci legătura cu victoria, să ai o legătură cu clubul, suporterii, coechipierii", a declarat atacantul în zona mixtă, la finalului jocului de pe Parc des Princes.

Atacantul în vârstă de 24 de ani a surprins pe toată lumea, revenind la antrenamentele lui PSG imediat după Cupa Mondială din Qatar. "Am vorbit înainte de finală şi i-am spus antrenorului că voi reveni indiferent de rezultat, pentru că m-am simţit bine şi am vrut să continui să joc, pentru că avem două meciuri importante", a explicat el.

Întrebat despre ironiile la adresa sa în timpul celebrărilor jucătorilor Argentinei, Mbappe a precizat că "nu îşi consumă energia cu lucruri atât de banale". "Important pentru mine este să dau tot ce e mai bun din mine pentru clubul mei şi vom aştepta ca Leo (Messi) să revină pentru a continua să marcheze şi să câştige jocuri", a adăugat francezul.

"Am vorbit cu Leo după meci, l-am felicitat. A fost obiectivul vieţii pentru el, şi pentru mine, dar am eşuat, aşa că trebuie să rămâi întotdeauna un jucător bun", a mai spus Kylian Mbappe.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272