REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Fotbal: Cristiano Ronaldo se desparte de Manchester United cu efect imediat

Fotbal: Cristiano Ronaldo se desparte de Manchester United cu efect imediat

A.F. 23 noiembrie 2022 | 00:00 732

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo, aflat în prezent în Qatar pentru Cupa Mondială, se desparte de Manchester United "de comun acord, cu efect imediat", a anunţat marţi clubul englez de fotbal într-un comunicat de presă citat de AFP.

Cristiano Ronaldo

Clubul a făcut anunțul prin intermediul unui comunicat postat în cursul serii de marți, la o săptămână după interviul în care superstarul portughez îl ataca pe antrenorul Erik ten Hag, dar și pe cei din conducere.

Cristiano Ronaldo pleacă de la Manchester United

Fotbalistul își exprimase dorința de a pleca din vară, însă nu s-a concretizat, iar după un start de sezon slab în care a avut un conflict și cu tehnicianul neerlandez, fiind exclus din lot după ce a plecat de la stadion în timpul meciului cu Tottenham, a răbufnit într-un interviu acordat lui Piers Morgan, spunându-și propria versiune a situației. „Diavolii roșii” au anunțat că vor lua măsuri, pornind demersurile necesare încă după apariția interviului, iar la o săptămână au apărut și „consecințele”.

Manchester United și Cristiano Ronaldo s-au despărțit de comun acord, după cum a informat clubul în comunicatul oficial.

„Cristiano Ronaldo urmează să o părăsească pe Manchester United, după un acord comun, cu efect imediat. Clubul îi mulțumește pentru contribuția în cele două mandate pe Old Trafford în care a înscris 145 de goluri în 346 de meciuri și îi dorește lui și familiei sale toate cele bune în viitor.

Toți cei de la Manchester United rămân focusați la progresul echipei sub comanda lui Erik ten Hag și lucrăm împreună pentru a avea succes pe teren”, se arată în comunicat, scrie sport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
semneaza cu becali de aia a plecat
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212