REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Fotbal: Eden Hazard, acuzat că este supraponderal, a fost apărat de selecţionerul Belgiei

Fotbal: Eden Hazard, acuzat că este supraponderal, a fost apărat de selecţionerul Belgiei

A.F. 5 noiembrie 2022 | 00:00 444

Eden Hazard, fotbalistul belgian al lui Real Madrid, acuzat că este supraponderal, a fost apărat de selecţionerul "diavolilor roşii", Roberto Martinez, cu câteva săptămâni înainte de Cupa Mondială 2022 din Qatar, informează site-ul radioteleviziunii RTBF.

Eden Hazard

La postul britanic de radio talkSPORT, Roberto Martinez a răspuns criticilor aduse lui Eden Hazard. Extrema belgiană joacă puţin la Real Madrid şi se confruntă cu probleme fizice, iar miercuri va rata meciul cu Celtic Glasgow din Liga Campionilor.

În opinia lui Martinez, greutatea jucătorului, menţionată de multe ori, nu este problema. Cu trei săptămâni înainte de primul meci al Belgiei la CM 2022 din Qatar, selecţionerul estimează că aceste critici sunt "facile" şi "leneşe" şi subliniază importanţa pe care o are fotbalistul cu numărul 10 pe teren şi în afara lui.

"Eden Hazard poate să aibă meciuri slabe, momente în care nu e la cel mai bun nivel al său. Lumea spune că e din cauza constituţiei sale, are prea multă grăsime. Dar are aceeaşi grăsime corporală atunci când face diferenţa! Este un jucător bazat pe talentul său, nu pe impactul fizic asupra jocului", a spus tehnicianul spaniol despre fotbalistul cu 122 de meciuri la naţională, citează Agerpres.

În opinia lui Martinez, aceste comentarii sunt "irelevante", iar problemele cu care se confruntă Hazard nu pun sub semnul întrebării calităţile sale intrinseci. "Eden este atât de talentat. S-a născut să joace fotbal. Cred că este unul dintre acei jucători la care poţi vedea imediat că nu este o corvoadă sau ceva obositor pentru ei, să facă diferenţa", a spus el.

Dincolo de calităţile cu balonul la picior, Hazard are o aură considerabilă pe teren, potrivit lui Martinez: "E unul dintre acei lideri tăcuţi cu care îşi place să lucrezi, fiindcă sunt atât de excepţionali în ceea ce sunt, dar rămân atât de normali având acest talent. Cere mingea şi îşi asumă responsabilităţile."

Martinez a subliniat şi calităţile umane ale fostului jucător de la Chelsea: "Eden luminează camera când intră, tuturor le place compania sa. Are întotdeauna comentariul potrivit pentru jucătorii tineri şi îi plac situaţiile de mare presiune."

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272