REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
18.7° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Fotbal - Erik ten Hag, antrenorul lui Manchester United: Cristiano Ronaldo 'nu este de vânzare'

Fotbal - Erik ten Hag, antrenorul lui Manchester United: Cristiano Ronaldo 'nu este de vânzare'

Replica API 12 iulie 2022 | 00:00 750

Starul portughez Cristiano Ronaldo, aflat în centrul zvonurilor privind o posibilă plecare, alimentate şi de faptul că nu va participa la turneul estival pe care echipa engleză de fotbal Manchester United îl va efectua în Thailanda şi Australia, din cauza unei probleme familiale, "nu este de vânzare", a insistat, luni, antrenorul Erik ten Hag, care susţine că va conta pe jucător în sezonul viitor, informează AFP.

Erik ten Hag

"Cristiano nu este de vânzare, el face parte din planurile noastre. Eu pregătesc sezonul viitor cu el", a indicat tehnicianul olandez la Bangkok, unde echipa sa va juca marţi un meci demonstrativ cu FC Liverpool.

"Am vorbit cu Cristiano înaintea plecării în acest turneu şi am avut un bun schimb de idei. Noi avem un efectiv bun, cu un mare potenţial şi dacă există oportunitatea să-l întărim, atunci o vom face", a adăugat antrenorul, care îşi va face debutul pe banca tehnică a lui Manchester United, citează Agerpres.

Cvintuplul câştigător al Balonului de Aur, în vârstă de 37 de ani, şi-a exprimat recent dorinţa de a părăsi gruparea de pe Old Trafford, fiind nemulţumit de anul petrecut în Premier League după transferul său de la Juventus Torino.

Cristiano Ronaldo

Cu toate acestea, actualul său club afirmă că atacantul lusitan va evolua şi în noul sezon sub culorile lui United, deşi este dorit de rivala Chelsea Londra, dar şi de echipa italiană SSC Napoli.

Internaţionalul portughez a primit câteva zile suplimentare de vacanţă, după ce i-a avertizat pe conducătorii clubului în privinţa absenţei sale din cauza unei probleme de familie. Nicio dată nu a fost comunicată în privinţa revenirii sale.

În consecinţă, Ronaldo nu face parte din grupul care a plecat vineri către Bangkok. Manchester United va înfrunta formaţia FC Liverpool, marţi în Thailanda, înainte de a pleca spre Australia.

Principala nemulţumire a lui Cristiano Ronaldo o reprezintă faptul că Manchester United a ratat calificarea în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, competiţie în care portughezul este golgheterul all time, cu 141 de goluri.

Cristiano Ronaldo, revenit la Manchester United, unde a mai jucat între 2003 şi 2009, înainte de a pleca la Real Madrid, a fost ales cel mai bun jucător al clubului englez în sezonul trecut, după ce a reuşit să marcheze 24 de goluri în toate competiţiile.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212