REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
14.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Fotbal: 'Este un nou început' pentru Anderlecht, a spus mijlocaşul Lior Refaelov

Fotbal: 'Este un nou început' pentru Anderlecht, a spus mijlocaşul Lior Refaelov

A.F. 28 octombrie 2022 | 00:00 326

Schimbarea antrenorului înseamnă "un nou început" pentru Anderlecht, a declarat Lior Refaelov, mijlocaşul echipei din Bruxelles, într-o conferinţă de presă înaintea meciului de joi cu FCSB din Europa Conference League, informează site-ul walfoot.be.

Lior Refaelov, sursa foto: rsca.be

Fotbalistul israelian a vorbit despre demiterea tehnicianului Felice Mazzu, înlocuit luni cu interimarul Robin Veldman, şi despre situaţia complicată a clubului, aflat doar pe locul 12 în campionat, cu 16 puncte după 14 etape. Prezent în conferinţa de presă alături de Veldman, Lior Refaelov nu şi-a ascuns sentimentele şi speră că această perioadă dificilă se va încheia, citează Agerpres.

"Este un nou început şi poate că era foarte necesar după aceste rezultate. Nu era ce ne-am dorit, întreg grupul a jucat cu intenţia să dea totul pentru Anderlecht", a afirmat mijlocaşul.

"Este o situaţie nouă pentru mine, să am mai multe înfrângeri decât victorii... sincer, să fiu în partea inferioară a clasamentului în campionatul Belgiei, este ceva jenant. Anderlecht este cel mai mare club din istoria fotbalului belgian. Este momentul să ridicăm capul, să nu mai dăm vina unul pe altul. Trebuie să profităm de acest nou început cu Robin pentru a propune un fotbal pozitiv şi a pune capăt ciclului negativ înainte de întreruperea campionatului" pentru Cupa Mondială 2022, a spus Refaelov.

El a ţinut să-şi exprime susţinerea pentru Felice Mazzu. "Noi am trăit toată această poveste împreună, sigur că ne simţim vinovaţi pentru ce s-a întâmplat. Trebuie să ne arătăm calităţile, fiindcă dacă un al doilea, apoi un al treilea antrenor vin fără să aibă rezultate, înseamnă că problema suntem noi", a subliniat mijlocaşul.

Anderlecht o va întâlni joi pe FCSB în Europa Conference League, la Bruxelles (de la ora 19:45), după 0-0 la Bucureşti.

West Ham este lider detaşat în Grupa B din această competiţie, cu 12 puncte, urmată de Silkeborg IF, 6 puncte, Anderlecht, 4 puncte şi FCSB, 1 punct.
AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Anda Badea)

 

Sursa foto: rsca.be

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108