REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
17.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Fotbal: Gianluigi Donnarumma a adresat un mesaj de adio clubului AC Milan

Fotbal: Gianluigi Donnarumma a adresat un mesaj de adio clubului AC Milan

Replica API 16 iulie 2021 | 23:45 833

Gianluigi Donnarumma, portarul selecţionatei Italiei, desemnat cel mai bun jucător de la EURO 2020, care este aşteptat miercuri în capitala Franţei, pentru semnarea contractului cu noua sa formaţie, Paris Saint-Germain, la trei zile după ce a cucerit titlul continental cu Squadra Azzurra, a adresat marţi, pe Instagram, un mesaj video de adio clubului său formator AC Milan, relatează cotidianul L'Equipe, citat de Agerpres.

Gianluigi Donnarumma

"Anumite alegeri sunt dificile, dar ele fac parte din procesul de dezvoltare al unui om. Am venit la AC Milan când eram un pic mai mult decât un copil, iar timp de opt ani am purtat cu mândrie acest tricou, ne-am luptat, am suferit, am câştigat, am plâns cu coechipierii mei, antrenorii mei, cu toţi cei care fac parte din club, precum şi cu fanii, parte integrantă din ceea ce este o mare familie de mulţi ani", a spus Donnarumma în mesajul său de rămas bun adresat clubului şi suporterilor.

"Acum a venit momentul să spun rămas bun, o alegere deloc uşoară...Dar uneori trebuie să schimbi, să faci faţă provocărilor diferite, să creşti, să te completezi. Îi doresc lui Milan toate succesele posibile şi o fac cu toată inima, pentru afecţiunea care mă leagă de aceste culori, un sentiment pe care distanţa şi timpul nu le pot şterge", a adăugat portarul italian.

Gianluigi Donnaruma a ajutat selecţionata Italiei să câştige al doilea titlu de campioană a Europei din istoria sa, reuşind să apere două penalty-uri, executate de englezii Jadon Sancho şi Bukayo Saka, la loviturile de departajare (Marcus Rashford a şutat în bară).

La Paris Saint-Germain, italianul se va lupta pentru titularizare cu costaricanul Keylor Navas, fostul portar al lui Real Madrid, care a reuşit un sezon 2020-2021 foarte bun şi şi-a prelungit contractul cu gruparea de pe Parc des Princes până în 2024.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272