REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Fotbal: Gianluigi Donnarumma, PSG - 'Messi este cel mai puternic din lume'

Fotbal: Gianluigi Donnarumma, PSG - 'Messi este cel mai puternic din lume'

Replica API 13 august 2021 | 21:55 915

Portarul italian Gianluigi Donnarumma, desemnat cel mai bun fotbalist de la EURO 2020, unde a cucerit trofeul alături de selecţionata ţării sale şi care a semnat luna trecută un contract valabil până în 2026 cu echipa de fotbal Paris Saint-Germain, a afirmat, legat de probabila venire lui Lionel Messi la gruparea franceză, că argentinianul "este cel mai puternic din lume", informează L'Equipe, citată de Agerpres.

Gianluigi Donnarumma

"Messi este cel mai puternic din lume, iar eu sunt nerăbdător şi bucuros la gândul de a-l avea în echipă", a spus Donnarumma.

"Eu trăiesc un moment fericit, sunt foarte bucuros că fac parte din PSG şi sper să am cele mai bune rezultate. M-am întâlnit cu echipa, este un grup de jucători şi mă simt bine cu ei", a adăugat Donnarumma.

Argentinianul Lionel Messi, care şi-a anunţat despărţirea de FC Barcelona în cursul unei conferinţe de presă pe care a susţinut-o duminică pe Camp Nou, este aşteptat din moment în moment în capitala Franţei, unde urmează să semneze un contract cu echipa de fotbal Paris Saint-Germain, conform presei.

Între timp, FC Barcelona i-ar fi făcut o nouă ofertă lui Lionel Messi, în încercarea de a evita plecarea startului argentinian de pe Camp Nou, conform presei catalane.

Potrivit postului de televiziune Beteve, CEO-ul clubului "blaugrana", Ferran Reverter, l-a contactat în cursul nopţii de luni spre marţi pe tatăl şi reprezentantul jucătorului, Jorge Messi, pentru a-i face o nouă propunere, cu speranţa că cel mai bun fotbalist din istoria Barcelonei îşi va continua cariera în capitala Cataloniei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272