REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
22.4° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Fotbal: Guardiola vrea să 'ajusteze câteva detalii' pentru returul cu Real Madrid

Fotbal: Guardiola vrea să 'ajusteze câteva detalii' pentru returul cu Real Madrid

A.F. 11 mai 2023 | 00:00 473

Antrenorul echipei Manchester City, Pep Guardiola, şi-a felicitat jucătorii pentru egalul cu Real Madrid, din prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal, precizând totodată că va încerca să ajusteze câteva detalii pentru retur, "pentru a fi mai fluizi şi pentru a evolua cu un pic mai mult ritm", informează AFP.

Fotbal: Guardiola vrea sa 'ajusteze cateva detalii' pentru returul cu Real MadridPep Guardiola

"Vreau să-mi felicit echipa, pentru că nu a fost un scenariu uşor împotriva acestei echipe. Prin istoria lor, calităţile pe care le au... Am început foarte bine meciul, dar am suferit de pe urma unei finalizări inteligente a lui Vinicius. Apoi, am reuşit să egalăm, iar la un moment dat am fost mai buni, dar revenim la Manchester pentru a juca o finală în retur", a spus Guardiola, scrie Agerpres.

"Ştiam că va fi un meci dificil cu Real, nu am fost surprinşi. Ne-am apărat foarte bine poarta, am fost prezenţi. Acum, este ca un play-off. Ştim exact de ce suntem capabili. Poate vor face ajustări, poate nu. Va trebui să încercăm să atacăm mai bine, dar (David) Alaba şi (Antonio) Rudiger l-au ţinut foarte strâns pe Erling (Haaland), căruia nu i-a fost uşor să găsească spaţii", a mai spus antrenorul spaniol.

"Vom încerca să facem câteva ajustări pentru retur, pentru a fi mai fluizi şi pentru a evolua cu un pic mai mult ritm. Vom juca acasă şi ştim că suntem mai confortabil în faţa publicului nostru. Este important, pentru că echipa care va câştiga merge în finală", a conchis Guardiola.

Real Madrid a terminat la egalitate cu Manchester City, 1-1 (1-0), marţi seara, pe Stadionul ''Santiago Bernabeu'', în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal.

Deţinătoarea trofeului a deschis scorul prin brazilianul Vinicius Junior (36), echipa antrenată de Pep Guardiola egalând după pauză prin belgianul Kevin De Bruyne (67).

Manşa secundă se va juca la Manchester, pe 17 mai.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515