REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Fotbal: Jurgen Klopp nu este impresionat de ideea proprietarului lui Chelsea privind All-Star Premier League

Fotbal: Jurgen Klopp nu este impresionat de ideea proprietarului lui Chelsea privind All-Star Premier League

Replica API 16 septembrie 2022 | 00:00 703

Antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp, nu este impresionat de ideea noului proprietar al clubului Chelsea Londra, Todd Boehly, privind organizarea unui meci All Star Game în Premier League după model american, scrie BBC.

Jurgen Klopp

"Nu vrea să-i aducă aici şi pe baschetbaliştii de la Harlem Globetrotter?", a răspuns ironic Klopp când a fost întrebat ce părere are de ideea lui Boehly.

Todd Boehly a prezentat marţi ideea unui meci care să-i reunească pe cei mai buni jucători din Premier League, după modelul "All-Star Game" din sporturile americane.

"Credem că am putea avea cu uşurinţă un All-Star Game în Premier League, în care să se înfrunte o echipă din Nord cu o echipă din Sud, de care ar putea beneficia financiar întreaga ligă engleză", a declarat Boehly în cadrul unui forum desfăşurat la New York, citează Agerpres.

Boehly, co-proprietarul clubului Chelsea, deţine de asemenea acţiuni la echipele Los Angeles Dodgers (baseball) şi L.A. Lakers (baschet). El a adăugat că a prezentat deja ideea omologilor săi din Premier League.

"Oamenii vor mai mulţi bani pentru toată piramida fotbalului englez. Cu ocazia MLB All-Star Game (campionatul nord-american de baseball - n.red) din acest an, am făcut 200 de milioane de dolari în doar două zile, luni şi marţi", a mai spus Boehly.

În Statele Unite, Major League Baseball (MLB) şi Liga nord-americană de baschet (NBA) organizează câte un All-Star Game, în care se înfruntă cei mai buni jucători ai echipelor sau conferinţelor respective.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272