REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.5° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
21.5° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Fotbal: 'Liverpool este încă aici', a spus antrenorul Juergen Klopp după 7-0 cu Manchester United

Fotbal: 'Liverpool este încă aici', a spus antrenorul Juergen Klopp după 7-0 cu Manchester United

A.F. 7 martie 2023 | 00:00 363

Juergen Klopp, antrenorul german al echipei de fotbal FC Liverpool, a lăudat prestaţia jucătorilor săi în meciul câştigat cu categoricul scor de 7-0 în faţa lui Manchester United, duminică în Premier League, informează AFP.

 Fotbal: 'Liverpool este inca aici', a spus antrenorul Juergen Klopp dupa 7-0 cu Manchester UnitedJuergen Klopp

"A fost un meci spectaculos, excepţional. De la începutul meciului, totul a decurs exact cum aveam nevoie. Am fost super agresivi, super mobili, super activi, am jucat un fotbal excelent calitativ contra unei echipe în formă şi am marcat acel prim gol pe finalul primei reprize, după o pasă incredibilă şi o finalizare fantastică", a spus Klopp, citează Agerpres.

"În a doua repriză, începutul a fost mai bun, iar finalul cu adevărat bun. Totul a fost bun. Acesta este fotbalul, se pot întâmpla multe. United traversează un super sezon, noi nu suntem mulţumiţi unde ne aflăm, deci asta nu spune nimic. Astăzi (duminică, nr. red.) am fost echipa mai bună şi am luat cele trei puncte importante. Toată lumea trebuie să ştie că încă suntem aici", a adăugat Klopp.

FC Liverpool a obţinut cea mai categorică victorie din istoria sa în faţa rivalei Manchester United, scor 7-0, duminică, într-un meci din etapa a 26-a a campionatului de fotbal al Angliei, confirmându-şi astfel revenirea în cursa pentru calificarea în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor.

Pentru gruparea de la Old Trafford acest eşec usturător reprezintă o lovitură dură, în condiţiile în care elevii antrenorului Erik ten Hag veneau după o serie de unsprezece meciuri fără înfrângere. United s-a prăbuşit complet în repriza secundă a partidei cu Liverpool, după ce tabela a rămas imaculată până în finalul primei părţi a jocului.

"Cormoranii" s-au impus pe Anfield prin dublele lui Cody Gakpo (43, 50), Darwin Nunez (47, 75) şi Mohamed Salah (66, 83) şi golul lui Roberto Firmino, care a închis tabela în minutul 88.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Meci frumos ptr firmele de pariuri Așa juca și cs Afumați cu Avântul Jariștea Numai câ aici bankerii au câștigat Cat timp sânt pe tricouri sponsori cu case de pariuri sportul e 0
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515