REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Fotbal: Liverpool trebuie să redevină o echipă greu de învins, spune Klopp

Fotbal: Liverpool trebuie să redevină o echipă greu de învins, spune Klopp

A.F. 18 ianuarie 2023 | 00:00 334

Antrenorul echipei engleze de fotbal, Liverpool FC, germanul Jurgen Klopp, a recunoscut că formaţia sa, care traversează un moment dificil, trebuie să revină la lucrurile de bază pentru a-şi rezolva problemele cu care se confruntă, transmite DPA.

Jurgen Klopp

După ce a suferit a şasea sa înfrângere în Premier League în acest sezon, în weekend, cu Brighton (0-3), Liverpool, a ajuns la zece puncte de locul patru, iar marţi va juca în Cupa Angliei cu Wolverhampton (rejucare), tehnicianul german având puţin timp la dispoziţie pentru a corecta problemele.

''Problemele pe care le-am avut în ultimul meci au fost evidente. În cele din urmă, aceste probleme sunt cu mingea şi le rezolvi cu mingea şi să jucăm mai bine cu mingea decât am făcut-o cu Brighton nu ar trebui să fie prea dificil. Trebuie să fim mai compacţi. Terenul arată prea mare când ne apărăm. Trebuie să revenim la lucrurile de bază şi de acolo putem progresa. Trebuie să facem unele lucruri diferit şi altele la fel. Succesul în fotbal începe cu o apărare solidă şi asta trebuie să o facem din nou'', a spus Klopp.

Klopp va apela la schimbări în echipă pentru meciul cu Wolves: ''Avem nevoie de oameni proaspeţi. Cel mai simplu lucru pentru mine ar fi să le spun băieţilor 'la Brighton ne-aţi pus în această situaţie şi hai să vedem cu ne scoateţi din ea. Dar asta ar însemna că nu am nicio responsabilitate şi nu se poate''.

Jurgen Klopp a comentat şi situaţia transferurilor, deşi posibilitatea de a aduce noi jucători, după achiziţia olandezului Cody Gakpo, este improbabilă din cauza restricţiilor financiare.

''Ne uităm şi în afară. Nu suntem încăpăţânaţi şi gândim că 'vom merge cu băieţii ăştia până în 2050'. Nu vedem aşa lucrurile'', a subliniat Klopp, citează Agerpres.

''Este vorba de ce putem face şi ce vrem să facem - dar mai ales despre ce putem face. Dacă soluţii pentru noi sunt disponibile şi realizabile, bineînţeles că vom aduce jucători care să ne ajute, dar avem un lot şi acesta nu se ridică la nivelul său, ştiu asta'', a adăugat Klopp. ''Nu pot sta aici şi să dau vina pe jucători de fiecare dată. Este responsabilitatea mea că ei nu joacă la nivelul lor obişnuit'', a apreciat Klopp.

Darwin Nunez este tot mai aproape de a fi recuperat după o accidentare musculară minoră, dar este incert pentru meciul cu Wolverhampton, în timp ce atacantul brazilian Roberto Firmino este în continuare nerefăcut.

Klopp va schimba probabil jucători ca Naby Keita, James Milner şi Stefan Bajcetic la mijloc, în timp ce atacantul Fabio Carvalho ar putea fi titularizat, după ce nu a intrat în ultimele cinci partide.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272