REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
10.4° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Fotbal - Manchester City: Acuzaţiile aduse lui Kyle Walker ţin de "sfera privată", a spus Guardiola

Fotbal - Manchester City: Acuzaţiile aduse lui Kyle Walker ţin de "sfera privată", a spus Guardiola

A.F. 11 martie 2023 | 00:00 376

Acuzaţiile de comportament indecent aduse lui Kyle Walker, fotbalistul lui Manchester City, ţin de "sfera privată", a declarat vineri antrenorul echipei, Pep Guardiola, citat de AFP.

 Fotbal - Manchester City: Acuzatiile aduse lui Kyle Walker tin de 'sfera privata', a spus GuardiolaKyle Walker

După cum s-a anunţat, poliţia din Cheshire investighează un posibil caz de comportament indecent al lui Kyle Walker, care, conform unor imagini video postate pe reţelele de socializare, şi-a dat pantalonii jos într-un club din Wilmslow, a doua zi după victoria cu 2-0 obţinută de City împotriva lui Newcastle United.

"Noi am răspuns la aceasta în cadrul clubului vorbind cu el. Nu este locul unde să discutăm chestiuni private", a afirmat Guardiola în cadrul unei întâlniri cu presa.

Incidentul ar fi avut loc într-una din cele două zile libere pe care le-au avut jucătorii după victoria cu Newcastle. Walker a respins aceste acuzaţii şi a participat normal la antrenament în această săptămână.

Tabloidul The Sun a publicat imagini surprinse de o cameră de supraveghere care îl arată pe Kyle Walker într-o postură indecentă într-un bar din Wilmslow, la aproximativ 20 de kilometri sud de Manchester.

Întrebat despre necesitatea ca jucătorii să fie prudenţi când apar în public, Guardiola a răspuns: "Situaţia este foarte diferită de cea de acum câţiva ani. Ei ştiu asta". El a adăugat: "Când ieşi din casă, trebuie să ştii că vei fi filmat orice ai face. Asta face parte din societate."

Manchester City, care o întâlneşte sâmbătă pe Crystal Palace, este acum pe poziţia a 2-a a campionatului, la 5 puncte în spatele lui Arsenal, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515