REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Fotbal: Mancini spune că a visat că Italia va câştiga Mondialul după un penalty transformat de Jorginho

Fotbal: Mancini spune că a visat că Italia va câştiga Mondialul după un penalty transformat de Jorginho

Replica API 8 ianuarie 2022 | 00:00 739

Selecţionerul naţionalei de fotbal al Italiei, Roberto Mancini, a declarat, pentru Sportweek, că a visat victoria echipei sale în finala Cupei Mondiale 2022, împotriva Braziliei, graţie unui penalty transformat de Jorginho, scrie presa italiană, citată de Agerpres.

Roberto Mancini

Vedeta lui Chelsea a ratat trei penalty-uri consecutive pentru Azzurri, două dintre acestea în meciuri împotriva Elveţiei din preliminariile CM. Italia a remizat în cele două partide cu Elveţia şi a încheiat pe locul 2 grupa sa de calificare, fiind nevoită să dispute un baraj pentru a accede la turneul final din Qatar.

"Ce am realizat în vară nu a fost întâmplător, aşa că trebuie să avem încredere şi să dăm totul", a spus Mancini, selecţionerul campioanei europene en titre.

Dacă va trece de Macedonia de Nord în semifinala barajului de calificare la CM 2022, Italia va întâlni în finală învingătoarea dintre Turcia şi Portugalia, însă Mancini este încrezător că Squadra Azzurra va juca la turneul final.

"Am visat că vom câştiga Cupa Mondială după o finală cu Brazilia graţie unui penalty al lui Jorginho", a spus fostul jucător al Sampdoriei.

"Am văzut că a dat două goluri din penalty contra lui Aston Villa şi a transformat şase penalty-uri consecutive după meciul cu Elveţia, dar nu sunt supărat. El ne-a dus în finala cu Anglia (la EURO 2020 - n. r.). Poate că vom câştiga finala cu penalty-ul său. Cine ştie...", a adăugat selecţionerul.

Jorginho s-a născut în Brazilia, însă are paşaport italian.

Acest interviu acordat de Mancini va fi publicat integral sâmbătă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272