REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 22 Mai 2024
Anul XX Nr. 6737
11.9° Constanța Miercuri, 22 Mai 2024 Anul XX Nr. 6737
 

Fotbal: Messi şi-a cerut scuze după călătoria sa în Arabia Saudită şi aşteaptă o decizie a lui PSG

Fotbal: Messi şi-a cerut scuze după călătoria sa în Arabia Saudită şi aşteaptă o decizie a lui PSG

A.F. 7 mai 2023 | 00:00 514

Fotbalistul Lionel Messi şi-a cerut scuze vineri "faţă de club" şi de "coechipierii" săi de la Paris Saint-Germain, după ce a plecat la începutul acestei săptămâni în Arabia Saudită fără acordul grupării din capitala Franţei, într-un videoclip publicat vineri pe Instagram, scrie AFP.

Fotbal: Messi si-a cerut scuze dupa calatoria sa in Arabia Saudita si asteapta o decizie a lui PSGLionel Messi

"Am crezut sincer că vom avea o zi liberă după meci, aşa cum s-a întâmplat în săptămânile precedente", a explicat în spaniolă jucătorul într-un scurt videoclip postat vineri pe Instagram.

"Am organizat această călătorie şi nu am putut-o anula, o anulasem deja înainte. Le cer scuze colegilor mei şi aştept să decidă clubul. Cer iertare partenerilor mei şi clubului", a adăugat el, citează Agerpres.

PSG a deschis marţi o procedură disciplinară împotriva atacantului argentinian, care a fost suspendat după călătoria sa în Arabia Saudită fără acordul clubului. El nu se antrenează, nu joacă şi nu este plătit în această perioadă.

Potrivit mai multor mass-media, suspendarea va dura două săptămâni, informaţie pe care clubul nu a confirmat-o pentru AFP.

Antrenorul lui PSG, Christophe Galtier, care s-a exprimat vineri pentru prima oară în legătură cu suspendarea vedetei sale argentiniene Lionel Messi, a indicat vineri că "nu comentează" decizia clubului. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515