REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Fotbal: Patrick Vieira a criticat gesturile ''stupide'' ale lui Emiliano Martinez după victoria din Qatar

Fotbal: Patrick Vieira a criticat gesturile ''stupide'' ale lui Emiliano Martinez după victoria din Qatar

A.F. 27 decembrie 2022 | 00:00 379

Fostul mare fotbalist francez Patrick Vieira a calificat sâmbătă drept "stupide" gesturile cu care portarul Emiliano Martinez a sărbătorit victoria Argentinei în finala Cupei Mondiale din Qatar, informează AFP.

Patrick Vieira

Antrenorul lui Crystal Palace, campion mondial cu Franţa în 1998, s-a exprimat într-o conferinţă de presă înaintea meciului din Premier League împotriva altei echipe londoneze, Fulham, citează Agerpres.

"Unele imagini pe care le-am văzut cu portarul strică puţin ce a realizat Argentina la Cupa Mondială", a declarat Vieira. "Nu cred că aveau nevoie de aşa ceva. Uneori, nu poţi controla acţiunile întreprinse sub imperiul emoţiei. Dar cred că a fost o acţiune stupidă din partea lui Martinez", a adăugat el.

După succesul Argentinei în faţa Franţei în finala Cupei Mondiale (3-3 după prelungiri, 4-2 la lovituri de departajare), Martinez a făcut un gest obscen cu trofeul "Mănuşa de Aur", ce l-a răsplătit pe cel mai bun portar al turneului. Mai târziu, la Buenos Aires, la parada victoriei echipei Albiceleste, goalkeeperul a ţinut o păpuşă al cărei chip era acoperit cu o fotografie a lui Kylian Mbappe, el având din nou gesturi echivoce.

Martinez se va întoarce săptămâna viitoare la echipa engleză Aston Villa, al cărei antrenor, Unai Emery, a anunţat deja că vrea să discute cu el despre comportamentul său controversat.

"Când simţi o emoţie puternică, este greu să te controlezi. Voi vorbi cu el săptămâna viitoare despre felul cum a sărbătorit. Îl respect acolo, este cu echipa naţională. După aceea, va fi cu noi şi va fi responsabilitatea noastră. Putem vorbi despre asta", a spus Emery.

Ministrul Sportului din Franţa, Amelie Oudea-Castera, a afirmat, vineri, că regretă comportamentul "jalnic" şi "lipsit de eleganţă" al unor jucători argentinieni cu ocazia sărbătoririi titlului mondial, ea criticându-l în mod special pe Emiliano Martinez.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108