REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.7° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Fotbal: Preşedintele clubului FC Barcelona a confirmat existenţa unei oferte pentru Lewandowski

Fotbal: Preşedintele clubului FC Barcelona a confirmat existenţa unei oferte pentru Lewandowski

Replica API 8 iulie 2022 | 00:00 1096

Preşedintele clubului de fotbal FC Barcelona, Joan Laporta, a confirmat joi ca Barca a făcut o ofertă lui Bayern Munchen pentru atacantul Robert Lewandowski, ofertă pentru care nu a primit încă un răspuns de la gruparea germană, informează EFE.

Robert Lewandowski

"Bayern trebuie respectată. Am făcut o ofertă pentru un jucător şi aşteptăm un răspuns. Sperăm să fie pozitiv", a declarat oficialul Barcei la conferinţa de presă de prezentare a fundaşului central danez Andreas Christensen. Laporta i-a mulţumit internaţionalului polonez pentru că este interesat să semneze cu echipa spaniolă şi s-a arătat convins că Bayern "trebuie să evalueze" oferta Barcei, citează Agerpres.

Clubul aşteaptă să definitiveze vânzarea a 15% din drepturile de televiziune pentru a putea aduce jucători, dar Laporta a precizat că "s-ar putea să existe şi unele excepţii".

Din acest motiv, prioritatea în actuala fereastră de transferuri este de a genera spaţiu salarial pentru a întări echipa şi a putea lupta pentru trofee în sezonul viitor.

În acest sens, Jordi Cruyff, membru al conducerii Barcei, s-a arătat optimist în legătură cu încheierea de acorduri cu jucătorii doriţi de club pentru întărirea lotului pregătit de Xavi Hernandez.

"Ceea ce m-a frapat cel mai mult este că toţi jucătorii, când aud numele Barca, sunt dispuşi să piardă bani şi să se adapteze la noua structură salarială", a subliniat el.

Barca vrea să şi renunţe la câţiva jucători. Este cazul fundaşului central Clement Lenglet care, potrivit lui Jordi Cruyff, "este aproape" să semneze pentru Tottenham.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212