REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.5° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Fotbal: Ricardo Regufe, noua mână dreaptă a lui Cristiano Ronaldo

Fotbal: Ricardo Regufe, noua mână dreaptă a lui Cristiano Ronaldo

A.F. 5 februarie 2023 | 00:00 390

Zvonurile unei rupturi între atacantul Cristiano Ronaldo şi super-agentul portughez Jorge Mendes sunt din ce mai insistente, iar discretul Ricardo Regufe, un fost angajat al Nike, pare a juca un rol cheie în anturajul cvintuplului "Balon de Aur", relatează AFP.

Fotbal: Ricardo Regufe, noua mana dreapta a lui Cristiano RonaldoCristiano Ronaldo

În Portugalia, cotidianul de referinţă Publico anunţa la începutul lunii ianuarie că plecarea lui "CR7" de la Manchester United şi angajamentul său cu saudiţii de la Al-Nassr a coincis cu finalul parteneriatului cu Mendes, agenţia sa Gestifute şi societatea Polaris care îi gestiona drepturile de imagine, citează Agerpres.

Şi, conform cotidianului El Mundo, finalul acestei lungi colaborări ar fi intervenit la finele lui 2022, pe când atacantul portughez i-ar fi prezentat agentului un ultimatum pentru a-i cere să negocieze un transfer la Chelsea sau Bayern Munchen, fără de care relaţia lor ar fi urmat să ia sfârşit.

Ca urmare a eşecului lui Mendes, Ricardo Regufe a fost cel care l-a reprezentat pe Cristiano Ronaldo la negocierile cu Al-Nassr. Şi, conform jurnalului sportiv Marca, portughezul de 43 de ani, originar din Porto, ar fi încasat un comision de 30 de milioane de euro pentru rolul său de intermediar.

O sursă apropiată lui Ricardo Regufe, care a dorit să-şi păstreze anonimatul, a afirmat că acesta din urmă "a fost managerul personal al lui Cristiano timp de mulţi ani şi continuă să fie", fără să confirme dacă "Ricky", cum este alintat acesta de către Ronaldo, l-a înlocuit efectiv pe Jorge Mendes în calitate de agent.

Angajat la Nike între 2000 şi 2018, Regufe a fost cel care l-a convins pe Ronaldo să semneze în 2003 un contract cu marca americană, furnizorul de echipament sportiv al naţionalei Portugaliei, după ce Cristiano tocmai debutase la echipa reprezentativă.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212