REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
18.4° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Fotbal: Rudiger avertizează că fosta sa echipă, Chelsea, este imprevizibilă

Fotbal: Rudiger avertizează că fosta sa echipă, Chelsea, este imprevizibilă

A.F. 11 aprilie 2023 | 00:00 375

Fundaşul german Antonio Rudiger avertizează că fosta sa echipă, Chelsea, nu va fi un adversar facil pentru Real Madrid în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, chiar dacă traversează un sezon modest în Premier League, transmite DPA.

 Fotbal: Rudiger avertizeaza ca fosta sa echipa, Chelsea, este imprevizibilaAntonio Rudiger

Rudiger, într-un interviu pentru El Mundo, a spus că formaţia londoneză dispune de ''un lot foarte puternic şi asta o face imprevizibilă''.

''Ei au mult talent. Îi văd şi mai bine. Jucător cu jucător, poate că nu au avut timp să se regăsească ca o echipă'', a mai spus Rudiger.

Real Madrid joacă miercuri, pe Santiago Bernabeu, prima manşă cu Chelsea, iar returul are loc următoarea săptămână, pe 18 aprilie.

În sezonul trecut, Real Madrid a eliminat-o pe Chelsea în aceeaşi fază a competiţiei în drumul către al 14-lea său titlu, pe când internaţionalul german apăra culorile engleze, citează Agerpres.

''E normal să te simţi ciudat. Când joci împotriva vechiului tău club se întâmplă asta. Am petrecut cinci ani minunaţi acolo, am câştigat Liga Campionilor şi de aceea exista aceste sentimente. Dar, acum sunt la Real Madrid şi aici presiunea să câştigi Liga Campionilor este foarte mare. Nu pot avea sentimente, intru în teren să-mi fac treaba'', a adăugat Rudiger.

Chelsea ocupă locul 11 în Premier League, după eşecul cu Wolverhampton (0-1) din weekend cu Frank Lanpard ca interimar pe banca tehnică până la final de sezon.

După succesul cu Chelsea din Liga Campionilor (2021), Rudiger speră că va câştiga trofeul şi cu Real Madrid: ''Ar însemna totul pentru mine. Mulţi jucători grozavi, multe legende... Şi nu trebuie să mă întorc în timp, este suficient să mă uit în vestiarul meu, sunt acolo jucători care au câştigat de cinci ori. Cinci! Eu vreau, cel puţin, să câştig de trei ori dacă pot. Să câştig aici ar fi incredibil pentru că aş intra în istoria clubului şi nimeni nu-ţi poate lua asta''.

Real Madrid ocupă locul secund în La Liga, dar sâmbătă a pierdut acasă, pe Santiago Bernabeu, contra lui Villarreal (2-3).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515