REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 17 Mai 2024
Anul XX Nr. 6732
13.4° Constanța Vineri, 17 Mai 2024 Anul XX Nr. 6732
 

Fotbal - Tebas: Messi 'nu va putea reveni' la FC Barcelona fără un efort financiar al clubului

Fotbal - Tebas: Messi 'nu va putea reveni' la FC Barcelona fără un efort financiar al clubului

A.F. 21 aprilie 2023 | 00:00 335

Preşedintele ligii spaniole de fotbal, Javier Tebas, a apreciat că FC Barcelona nu se află în prezent la nivelul financiar care să-i permită să-l readucă pe fostul său idol Lionel Messi, dar speră că argentinianul ''va reveni'', printr-un plan financiar riguros al clubului catalan, transmite AFP.

Fotbal - Tebas: Messi 'nu va putea reveni' la FC Barcelona fara un efort financiar al clubuluiJavier Tebas

''Azi, el nu ar putea fi (înscris în La Liga, n. red.), dar mai este timp'', a explicat Tebas, într-o conferinţă de presă, adăugând că aşteaptă ''un plan de fezabilitate'' al clubului FC Barcelona, care ar putea ''să vândă jucători'' pentru a strânge resursele necesare.

Preşedintele La Liga a asigurat că speră ca gruparea catalană va reuşi să-l readucă pe starul argentinian al cărui contract cu Paris Saint-Germain va expira în luna iunie, citează Agerpres.

''Nu vom modifica regulile controlului financiar aprobate de cluburi pentru a-l putea înscrie pe Messi'', a subliniat Javier Tebas, chiar dacă este dorinţa ligii de a reveni în campionat.

Miercuri, cotidianul catalan El Mundo Deportivo a afirmat că FC Barcelona are ''intenţia fermă de a-l recupera pe Leo Messi'' în vară, cu o ofertă de contract pe două sezoane.

Messi a părăsit în lacrimi în 2021 clubul la care îşi petrecuse întreaga carieră de până atunci, semnând pentru PSG.

La clubul parizian, Messi a marcat 31 de goluri în 69 de partide, fără a deveni idolul dorit de Paris, în principal din cauza eşecurilor suferite de club în Liga Campionilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468