REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Fotbal: Tuchel a fost demis deoarece avea o viziune diferită de cea a conducerii lui Chelsea

Fotbal: Tuchel a fost demis deoarece avea o viziune diferită de cea a conducerii lui Chelsea

Replica API 16 septembrie 2022 | 00:00 654

Antrenorul Thomas Tuchel a fost demis deoarece avea o viziune diferită de cea a conducerii lui Chelsea, nu din cauza eşecului în faţa lui Dinamo Zagreb din Liga Campionilor, a explicat preşedintele clubului din Premier League, americanul Todd Boehly, citat de Reuters.

Todd Boehly

Tuchel, care a câştigat Liga Campionilor în 2021, după numirea sa în locul lui Frank Lampard, a fost demis miercuri după înfrângerea cu 1-0 din Croaţia. Tehnicianul lui Brighton & Hove Albion, Graham Potter, l-a înlocuit joi pe Tuchel. Potter este primul antrenor numit după ce gruparea londoneză a fost achiziţionată în luna mai de un consorţiu condus de Boehly, citează Agerpres.

Boehly a afirmat că schimbarea antrenorului ţine de noua direcţie în care se îndreaptă Chelsea.

"Când preiei orice afacere, trebuie doar să te asiguri că eşti pe aceeaşi lungime de undă cu oamenii care operează afacerea", a declarat el când a fost întrebat la New York în legătură cu demiterea lui Tuchel.

"Tuchel este evident extrem de talentat şi un om care a avut mare succes la Chelsea, dar viziunea noastră pentru club a fost să găsim un antrenor care vrea să colaboreze cu noi", a spus Boehly.

Boehly, care este co-proprietarul clubului de baseball Los Angeles Dodgers, a dezvăluit că pasiunea fanilor din Premier League este cea care l-a făcut să cumpere Chelsea.

Boehly a prezentat marţi ideea unui meci care să-i reunească pe cei mai buni jucători din Premier League, după modelul "All-Star Game" din sporturile americane.

"Credem că am putea avea cu uşurinţă un All-Star Game în Premier League, în care să se înfrunte o echipă din Nord cu o echipă din Sud, de care ar putea beneficia financiar întreaga ligă engleză", a declarat el.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272