REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
22.4° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Fotbal: Tuchel, încrezător că Mane va reveni la cel mai bun nivel la Bayern Munchen

Fotbal: Tuchel, încrezător că Mane va reveni la cel mai bun nivel la Bayern Munchen

A.F. 12 aprilie 2023 | 00:00 315

Antrenorul echipei germane de fotbal Bayern Munchen, Thomas Tuchel, crede că este doar o chestiune de timp până atacantul senegalez Sadio Mane, fără gol în 2023, va reveni la cel mai bun nivel al său, scrie L'Equipe.

Fotbal: Tuchel, increzator ca Mane va reveni la cel mai bun nivel la Bayern MunchenThomas Tuchel

Sadio Mane a marcat ultimul său gol pentru Bayern pe 29 octombrie, într-un meci cu Mainz (6-2), dar apoi a suferit o accidentare gravă, fractură de peroneu drept, şi a fost indisponibil trei luni şi jumătate, ratând şi Cupa Mondială din Qatar. El a revenit pe teren de aproape o lună, dar randamentul său este departe de cel avut la Liverpool.

Tuchel l-a titularizat pe Mane, 31 ani, în meciul de sâmbătă cu Freiburg (1-0), pentru prima oară în ultimele şase luni şi ar putea juca în primul ''11'' şi în meciul cu Manchester City, din prima manşă a sferturilor Ligii Campionilor, în absenţa lui Eric Choupo-Moting.

''Nu am nicio îndoială în privinţa abilităţilor lui Mane. El a venit la Munchen după şase ani petrecuţi la un club unde ştia totul. Îi trebuie timp pentru adaptare, este normal. Mai trebuie să-şi ajusteze automatismele cu colegii de echipă. El are toată încrederea mea. Nu este decât o chestiune de timp. Odată ce va înscrie, totul va merge mai bine'', a declarat Tuchel, citează Agerpres.

Oliver Kahn, preşedintele Consiliului de administraţie al lui Bayern, a opinat că Mane se confruntă cu o mai mare concurenţă la clubul bavarez: ''La Liverpool, Sadio a excelat ca aripă, dar nu a avut o concurenţă veritabilă. La noi, concurenţa pe postul lui este enormă. Este o situaţie cu care nu era obişnuit şi trebuie să se adapteze''.

Sadio Mane a marcat totuşi un gol în acest an, în meciul naţionalei sale Senegal contra Mozambicului (5-1), disputat pe 24 martie în preliminariile Cupei Africii pe Naţiuni.

Contra lui City, Mane a marcat 10 goluri în 19 meciuri, iar fanii bavarezi speră că o va face din nou marţi în meciul de pe Etihad Stadium.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515