REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
15.2° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

FOTO! Accident rutier la Cobadin! Un autoturism a intrat într-un copac, toate cele trei victime sunt băute!

FOTO! Accident rutier la Cobadin! Un autoturism a intrat într-un copac, toate cele trei victime sunt băute!

Replica API 30 septembrie 2017 | 09:05 389

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină la Cobadin, pe şoseaua Negreşti. Conform primelor informaţii, a avut loc un accident rutier cu trei persoane rănite, dintre care una este încarcerată.

Un autoturism a intrat în coliziune cu un copac, două persoane reuşind să iasă singure, însă a treia a rămas între fiarele contorsionate ale autovehiculului.

La faţa locului s-au deplasat două ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi un SMURD C.

Victimele care au ieşit singure din autoturism au suferit traume minore, iar cel de al treilea, scos de pompieri din maşină, a fost diagnistocat cu politraumă, dar este stabil.

Din câte se pare, toţi cei trei s-ar afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

UPDATE: Şoferul fugise de la faţa locului!

Totul s-a petrecut la data de 29 septembrie a.c., în jurul orelor 21, când pe raza localității Cobadin a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a trei bărbați. Mai exact, o maşină a intrat în coliziune cu un copac aflat pe marginea drumului. Doi bărbaţi au reuşit să iasă din maşină, însă al treilea rămăsese încarcerat.

La faţa locului au fost găsite trei persoane şi asta pentru că a patra, adică şoferul, a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. A fost însă identificat ulterior în persoana lui Izet Seladin, în vârstă de 24 de ani, din Cobadin, care nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. A fost întocmit dosar penal.

Răniții din autoturism au vârstele de 38, 29 și 18 ani şi sunt din Cobadin și Medgidia. Au fost transportați la spital. Urmează să se ia măsurile legale ce se impun în ceea ce-l priveşte pe şofer.

R.C. L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
,,,ce sa le ceri
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272