REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.1° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

FOTO! Autobuzele noi, anunțate de primarul Făgădău, în drum spre Constanța!

FOTO! Autobuzele noi, anunțate de primarul Făgădău, în drum spre Constanța!

Replica API 30 noiembrie 2018 | 00:15 1028

Pe 1 decembrie a.c., în cadrul manifestărilor care vor avea loc în municipiul Constanța, cu prilejul sărbătoririi Zilei Marii Uniri, administrația publică locală va prezenta și 20 dintre autobuzele noi, achiziționate pentru transportul în comun în municipiu. Vineri, 30 noiembrie a.c., autobuzele au fost surprinse de un cititor „Replica de Constanța” pe Autostrada A2, în drum spre Constanța.

Reamintim că în ședința ordinară a Consiliului Local Constanța, din iulie a.c., primarul Decebal Făgădău a anunțat că intenționează să completeze flota de autobuze a regiei de transport în comun a municipiului cu peste o sută de vehicule.

„Am realizat un parteneriat (cu Ministerul Dezvoltării – n.r.) prin care să completăm până la 155 de autobuze flota acestei noi companii.

Avem 104 deja contractate, autobuze diesel euro 6, cel mai înalt standard de protecţie al mediului existent pe piaţă şi de asemenea încă 41 de autobuze, 21 cu 20, cu dimensiuni 12 metri unele, 10 metri altele, pentru că vedeţi foarte bine la anumite ore nu avem o încărcare foarte bună pe autobuze.

Eu sper că din ce în ce mai mulţi constănţeni, de îndată ce compania se va înzestra cu flota, îşi va schimba şi imaginea şi politica orientată eminamente către călător, să utilizeze transportul public constănţean”, a spus la acea dată primarul Decebal Făgădău.

Între timp, Consiliul Local Constanța a votat și transformarea Regiei Automone de Transport în Comun Constanța și societate pe acțiuni, CT BUS SA. Iar sâmbătă, prima serie de autobuze care vor intra în circulație va fi prezentată constănțenilor.

F.B.

Citește și: Autobuzele cumpărate de Primăria Constanța vor fi prezentate publicului pe 1 decembrie

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multumim autoritatilor statului roman,Guvernului Romaniei si serviciului SPP pt interzicerea de a se implica fraudulos in cadrul de protocol la Alba Iulia a impostorilor regali nicolae medforth mills si alina maria binder.Dupa gestul lor descalificant de a depune la Monumentul Eroilor flori folosite la nunta,O OFENSA ADUSA MARTIRILOR EROI,acesti impostori care nu reprezinta oficial pe nimeni,decat pe ma-sa si ta-su, vroiau sa depuna flori la Monumentul Unirii din Alba Iulia.La Sinaia acesti nesimtiti au pus tricolorul doar la crucile ostasilor care apareau in cadru la tv si nu la toate crucil
8
2
Nu va mai legati de faptul ca sunt turcesti. A fost o licitatie publica si astia de la Isuzu au avut cel mai mic pret. Au participat la licitatie si cei de la Mercedes si cei de la MAN, impreuna cu inca o alta firma din Turcia, dar au cerut prea mult.
1
1
Primarul din Oradea, Ilie Bolojan, a anuntat ieri ca a obtinut o noua finanaare cu bani europeni nerambursabili, in valoare de 80 milioane euro, pentru achizitia de autobuze hibrid ai tramvaie, precum si construirea unor pasaje subterane in oras si largirea unui pod. Constanta, pe de alta parte, nici nu a accesat fonduri europene, nici nu cumpara autobuze hibrid si tramvaie, nici nu construieste vreun pasaj subteran. Ci se chinuie de doi ani de zile cu jumatate de pod si asteapta sa-i vina autobuzele turcesti diesel, pentru care s-a imprumutat la BERD cu 100 milioane lei.
3
0
Autobuzele sunt cam urate si nu imi plac deloc '' daca il ducea putin Capul pe Domnul Primar Decebal Fagadau nu cumpara porcariile astea de autobuze '' ohh la TG Mures cand am fost in Vizita La sfarsit de septembrie 2018 am vazut trei autobuze italiene Iveco CrossWay si arata mult mai bine decat turcismele astea de 2 bani si mentionez cand am fost in vizita la Sfarsit de Septembrie 2018 in TG Mures a pastrat si 2 autobuze MAZ LoL pacat de primar ca este un fraier ca nu pastreaza macar o treime din vechile Maz !
2
0
Le-am vazut si eu pe autostrada si parerea mea e ca arata bine. Bravo Fagadau bravo PSD singurul partid care tine la popor
5
21
Sant foarte bune autobuzele turcesti, deoarece Constanta a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui
10
2
Umpletile de reclame, apai da ce frumos aratau !!
2
1
Cred ca au inviiat ceausestii. Iarasi o tragedie pt biata Romanie! Priviti pe alba24.roNe Sunt prezentati doi impostori care seamana cu nicolae si elena ceausescu. el vorbeste la fel ca dictatorul si ea seamana cu odioasa. cu ochii ca broasca,nas,pometi,dantura pe-afara.Si cand te gandesti sunt au diplome dar nu sunt in stare nici sa vorbeasca dar vor sa ajunga sa conduca Romania, indeamna poporul sa munceasca mai mult desi un preot i-a trimis in direct la tv sa puna mana la munca, iti vine sa aprinzi niste lumanari pt ei sa fie ferita Romania de alti impostori la conducerea tarii.
17
1
Bine ca sunt electrice
1
11
Nu va faceti griji,dupa defilare autobuzele se intorc de unde au venit.sunt autobuze asa ,,mai de vara,,...
4
1
Turcesti diesel, perfecte pt electoratul de tigani si mokangii. Din fondurile europene locale, adica din taxele noastre. Numai tampenii. De abia astept alegerile.
17
2
Ce carosabil curat pe autostrada! Pai viscolul unde este?? Haha
17
1
din contra nu ai auzit? politica va fi orientata catre calator, nu numai ca vor fi moka da o sa aiba si un covoras rosu -nuanta psd, si stewardese care o sa-i intrebe pe dragutii de pensionari ce mai doresc, o cafeluta, o biscuite, si nu uitati cu cine votati - fie cald sau fie rece, noi o sa votam cu Dece!!!
10
3
Poza e fake, pe A2 e zapada, pomii nu mai sunt infruziti. Mincinosi. Ce legatira ecista intre autobuze si Centenaru Marii Uniri? Boilor
26
3
Sunt cam inalte si trebuiaiau pe bateri
1
6
Adio abonamente mocca la pensionari
8
1
La cluj au cumparat mercedesuri. La constanta turcesti. Cred ca astea sunt mai bune.
20
4
Si asta ar fi rau? Ca nu inteleg... Si un detaliu:"europene", cu minuscula! Tii minte?
5
2
...vrea inca un mandat...poate in anul 3000 ...s-a vazut cat este de capabil...nu ne mai trebuie !
22
4
Sigur au fost luate cu fonduri Europene........
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108