REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

FOTO. MODA la Neversea 2018: MULT SCLIPICI, PAIETE ȘI TATUAJE TEMPORARE

FOTO. MODA la Neversea 2018: MULT SCLIPICI, PAIETE ȘI TATUAJE TEMPORARE

Replica API 9 iulie 2018 | 00:00 504

Ediția a doua a festivalului Neversea a ajuns la final! După patru nopți incendiare, în orașul de la malul mării s-a așternut liniștea. Anul acesta participanții la Neversea au optat pentru ținutele sclipitoare! Multe paiete, asta a fost senzația în materie de stil vestimentar.

Totodată, nici steagurile inscripționate NEVERSEA nu au lipsit anul acesta din ținuta festivalierilor. Cele mai multe dintre domnișoarele prezente la festival au ales să poarte ținute complete din paiete argintii, unele optând doar pentru o piesă vestimentară cu asemenea “efect”.

O tânără din Cluj a venit special pentru a participa la Neversea și a ales ca ținută un body care s-a asortat cu sclipiciul pus la dispoziție de magazinele din incinta festivalului. Alte tinere au folosit sclipiciul pe părul împletit, acesta fiind totodată trend-ul coafurilor din ediția a doua Neversea oferit de saloanele din cadrul festivalului.

Tinerii prezenți la festival s-au “înarmat” banderole și steaguri NEVERSEA cu care și-au acoperit garderoba inițială. “Am 19 ani și sunt din Timișoara. Am început să merg la festivaluri încă de la 15 ani, dinn câte puteți observa am pe mâini brățările de la toate festivalurile la care am participat, inclusiv Untold. La mare însă este minunat! Alt loc, altă atmosferă. Cu toate acestea, la Untold am apreciat mai mult muzica și felul celorlalți participanți de a fi. Aici s-a pus preț prea mult pe alte lucruri, în detrimentul distracției.”, a declarat pentru Replica de Constanța, unul dintre festivalieri.

Tot anul acesta, în trend au fost și ochelarii cu led-uri, inscripționați NEVERSEA. Sute de petrecăreți i-au purtat pe tot parcursul festivalului. Tatuajele retro au fost “cool” și anul acesta, multe tinere au ales numaidecât să își aplice tatuaje temporare pe mâini sau în alte zone expuse ale corpului, pe gât și spate.

Culorile preferate de festivalieri au fost cele electrice, aprinse, cele care ies în evidență, însă nici clasicul negru nu a lipsit.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am vazut o poza din timpul festivalului facuta aproape rasarit si m-a socat cate peturi de plastic goale si alte gunoaie erau pe plaja .
0
0
Bai prostule sau proasto, invata dracului sa scrii corect si dupa aceea poti sa te exprimi! Si inca ceva, daca mie nu-mi place muzica de rahat de la acest festival sau manelele nu inseamna ca am o gandire limitata!!! Ai inteles, proasto sau prostule?
1
1
vi le inchipuiti p-astea cu copii?
4
2
Asta inseamna manipularea in masa. Daca il intrebati pe unul care a fost acolo, ce satisfactie a avut nu va sti sa raspunda. Din pacate asta-i generatia de progenituri care culmea, are drept de vot. Cinzeci la suta din cei care au fost prezenti, au fost doar pentru ca asa e in tendinte, sa apari pe acolo sa-ti faci poze pe care sa le etalezi pe grupurile sociale. Atat! Doar pentru ca e in trend. In afara de mesajul pe care l-au comunicat in timpul pauzei de curent, restul este blanck!
7
2
Cei care au comentat aicia impotriva festivalului sunt oameni cu o gandire limitata , poate ca daca ar iesi putin din tara sa vada si alte culturi ar fi mai deschisi la actiuni de genul acesta , festival foarte reusit cu mult potential
1
6
oleleiiiiii ce de tantalai la gramada,.tot corvetu la modern.
8
3
A fost super lista de artisti si dj. Spectacolul vizual oferit a fost senzatioanal. Oferta de mancare si bautura pt toate gusturile. Toate firmele sponsori au adus ceva distractiv. Desi obositor sa participi in fiecare zi, muzica si specatacolul te energizau. Am sesizat in special la Armin ca erau multi , printre cei multi prezenti la show care nu aveau nimic cu muzica lui, au venit ca sa faca prezenta si sa ocupe un loc. Cu siguranta la anul va fi si mai bine. Pt mine experienta a fost minunata.
4
5
Foare bine. Ma pis pe ei de manelisti,de iubitori ai muzicii interlope.
4
2
Deplorabil, in ce hal a putut fi a adus tineretul . Debusolati, fara discernamint, gta sa copieze niste sloganuri anatrhiste si antihristice. Se consuma o energie exceptionala in actiuni de doi lei.E trist unde s-a ajuns. Ce e si mai trist cacaesti tineri nu realizeaza manipularea la care sint supusi. ce o sa se aleaga de toti astia?
6
6
haine ieftine, chipuri de oameni traiti prost.
7
6
bravo tinerilor ca au stiut sa se distreze
8
12
Am vazut drogati si betivi.
17
10
Mai duceti-va in pula mea cu neversea-ul asta.
20
12
Joburi pentru tineri ?Nimic,mult zgomot,curvasareala .
21
8
Atat ti-a bashit mintea in dimineata asta ? Ma pis pe tine de frustrat
2
11
Asta de sub mine....um hater principal. Numai comentarii rautacioase. O sa mori de cancer mai omule. Era f mult tineret. Cum de altfel este normal. Dar de unde dracu sa stii daca stai numai in casa si mai comentezi si tu rautati.
15
14
Toti drogatii, tatuatii, disperatii din tara s-au adunat sa-si arate chilotii, tatele si alte accesorii.Adunatura de neica-nimeni.
20
25

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272