REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.1° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Franciza "Star Trek" introduce primul personaj transgender şi primul personaj non-binar din istoria sa

Franciza "Star Trek" introduce primul personaj transgender şi primul personaj non-binar din istoria sa

Replica API 8 septembrie 2020 | 20:26 1031

Producătorii francizei "Star Trek" vor introduce primul personaj transgender şi primul personaj non-binar din istoria acestor producţii SF, care vor apărea în cel de-al treilea sezon al serialului "Star Trek: Discovery", potrivit unui anunţ care a fost făcut miercuri, informează BBC, citat de Agerpres.

Sursa foto: Star Trek: Discovery / Facebook

Personajul trans, Gray, va fi interpretat de actorul trans Ian Alexander, iar personajul non-binar Adira va fi jucat de Blu del Barrio.

"'Star Trek' şi-a făcut mereu o misiune din a oferi vizibilitate comunităţilor slab reprezentate", a declarat un producător al francizei "Star Trek".

Michelle Paradise, care se numără printre creatorii şi producătorii executivi ai serialului TV, a adăugat: "Noi credem în ideea de a arăta oamenilor că un viitor fără diviziuni bazate pe rasă, gen, identitate de gen şi orientare sexuală este pe deplin la îndemâna noastră".

Noul sezon al serialului "Star Trek: Discovery", care va avea premiera luna viitoare pe postul american CBS, a prezentat în sezoanele precedente şi primele personaje gay căsătorite din istoria francizei "Star Trek", iar actriţa Sonequa Martin-Green a devenit totodată prima femeie de culoare care a interpretat un personaj principal într-un serial "Star Trek".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108