REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Franța nu este de acord cu mutarea ambasadelor la Ierusalim: 'Chestiunea este una foarte sensibilă'

Franța nu este de acord cu mutarea ambasadelor la Ierusalim: 'Chestiunea este una foarte sensibilă'

Replica API 21 aprilie 2018 | 00:18 251

Franța ia poziție cu privire la mutarea ambasadelor de la Tel Aviv la Ierusalim. Ambasadorul din România al francezilor, Michele Ramis, a declarat intr-o conferință de presă susținută în urma vizitei sale in Șantierul Naval Constanța faptul că subiectul sensibil implică mai multe aspecte. În primul rând eate vorba de implicațiile drepturilor internaționale. Aici este vorba de faptul că locul unei ambasade nu poate fi schimbat pur și simplu. Franța se poziționează, astfel, împotriva mutării lor.

"Chestiunea legată de Ierusalim este una foarte sensibilă, care este foarte strâns legată de procesul de pace din Orientul Mijlociu. Sunt rezoluţii ale Consiliului de Securitate privind această chestiune şi fixarea locului unei ambasade trebuie să respecte dreptul internaţional. Franţa consideră că schimbarea locului unei ambasade, la Ierusalim, nu este conformă dreptului internaţional şi este de dorit să fie organizate convorbiri de pace pentru a permite atingerea obiectivului creării celor două state, care să trăiască în siguranţă cu frontiere recunoscute. Aceasta este poziţia Franţei în ceea ce priveşte Ierusalimul", a declarat Michele Ramis.

C.C.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/surse-dancila-vizita-fulger-in-israel-dupa-anuntul-lui-liviu-dragnea-352901/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
.....de pretutineni!!!!!!! Ma cac pe voi, jidani borati, asa cum ma cac pe religia inventata de voi. Ma cac sinpe asa-zisul Holocaust inventat de voi scursurilor de jidani care sunteti voi scursuri!!!!Totodata ma cac pe toate religiile inventate si parainventate si ma cac pe toti sfintii din toate religiile inventati pt a tine lumea cu botul pe labe.. ba unor li se promit nu stiu cate cirgine daca mor pt jihad... aia da cretini congenitali!!! Sa fie clat... NU EXISTA NIMIC, ADICA NU EXISTA DUMNEZEU SI ALTI SFINTI INVENTATI!!! Preotia este o meserie ca oricare alta!!! Punct!!!
1
0
Foarte bine, Franta sa nu-si mute ambasada.La fel de prost au jucat si cu Iranul, pe vremea imparatului Reza Pahlavi Ariamer.Dintr-o tara moderna au facut un stat musulman fundamentalist si asta pentru a le da peste mina americanilor.Franta a ajuns sa duca tava pentru Merkel.
0
0
sa desteptat ..mai putin romanii
1
0
un stat invadator adica israelul isi face capitala in capitala statului invadat,adica palestina,care teoretic exista ca stat independent,cu reprezentant la onu,nimeni afara de beleuzu de donald duck si de proasta lui carcalete nu s-a gandit sa-si faca ambasada in ierusalim
6
0
Alo se aude dl Dragnea? E o chestiune delicata Atunci de ce vrea o tarisoara ca Romania sa mute ambasada si cauta cu lumanarea probleme? Nimeni nu te ajuta la greu
6
0
Deci a vizitat Santierul Naval . Iar discutia s a purtat pe tema ambasadei din Ierusalim. Aha .....intelegem . Acesta este un Rebus, nu? Ghici cine va prinde contractul pt armata .
5
0
Abureala, ceea ce zice domu' Dragnea este sfant pt noi, punct!
1
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108