REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.4° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Fratele lui Alexei Navalnîi a fost dat în urmărire în Rusia

Fratele lui Alexei Navalnîi a fost dat în urmărire în Rusia

Mariana MURAT 20 februarie 2024 | 15:47 1169

Ministerul Afacerilor Interne al Rusiei a anunțat că Oleg Navalnîi, fratele opozantului Alexei Navalnîi, a fost pus pe lista persoanelor căutate, în baza unui „articol penal”, în legătură cu inițierea unui nou dosar penal împotriva sa, relatează TASS.

Fratele lui Alexei Navalnii a fost dat in urmarire in RusiaNavalnîi Oleg Anatolievici și Alexei Navalnîi


 "Navalnîi Oleg Anatolievici. El este căutat în baza Codului Penal", se arată în baza de date. Sursa menționată notează că nu e numit și articolul încălcat de Oleg. În 2021, Oleg Navalnîi a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru încălcarea restricțiilor COVID. În același an, a fost acuzat că a chemat rușii să participe la un miting pentru fratele său. El a călătorit în Cipru în 2021 și nu a mai revenit în Rusia, potrivit rapoartelor.

Familia lui Alexei Navalnîi așteaptă cadavrul

Rudele lui Navalnîi nu au avut acces la corpul său nici măcar pentru identificare, a declarat luni echipa sa, adăugând că mama lui Navalnîi "nu a fost autorizată" să intre în morgă.

"Mama lui Aleksei şi avocaţii săi au ajuns la morgă în această dimineaţă devreme. Ei nu au fost autorizaţi să intre. Unul dintre avocaţi a fost literalmente împins afară. Când am întrebat personalul dacă trupul lui Aleksei era acolo, nu ne-a răspuns", a relatat Kira Iarmîş pe reţelele sociale. "Cauza morţii este încă "nedeterminată". Ei mint, se joacă cu timpul şi nici măcar nu ascund asta", a adăugat ea. Liudmila Navalnaia, mama liderului opoziției ruse decedat, Aleksei Navalnîi, i-a cerut președintelui rus Vladimir Putin să-i predea trupul neînsuflețit al fiului ei, Videoclipul a fost înregistrat în apropierea penitenciarului IK-3 "Polar Wolf", unde Navalnîi a murit, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436