REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.5° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
25.5° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Fratele lui Mazăre a plecat şi el în Madagascar

Fratele lui Mazăre a plecat şi el în Madagascar

Replica API 8 ianuarie 2018 | 15:47 276

Fostul senator Alexandru Mazăre a plecat în vacanţă în Madagascar, acolo unde se află şi fratele lui, Radu Mazăre, a anunţat avocatul său, luni, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Luni, la Instanţa supremă, era programat un nou termen într-un dosar în care fraţii Mazăre sunt acuzaţi de fapte de corupţie în legătură cu construirea de locuinţe sociale în campusul „Henri Coandă” din Constanţa, scrie digi24.

Plecat în Madagascar unde încearcă să obţină azil politic, Radu Mazăre a fost reprezentat în instanţă de un avocat, care a depus la dosar o scrisoare a fostului primar. Alexandru Mazăre nu s-a prezentat nici el la proces, iar avocatul său a anunţat că este plecat în vacanţă în Madagascar, însă a promis că se întoarce pe data de 10 ianuarie.

În aprilie 2016, fostul primar Radu Mazăre a fost trimis în judecată de DNA pentru luare de mită şi fals în declaraţii, în timp ce fratele său, Alexandru Mazăre, este acuzat de complicitate la luare de mită şi fals în declaraţii. De asemenea, Avraham Morgenstern este judecat pentru dare de mită. Acuzaţiile au legătură cu programul de construire de locuinţe modulare grupate în campusul social „Henri Coandă”, lansat în anul 2011 şi aprobat prin hotărâre a Consiliului Local Constanţa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
am scapat ,dictatoru a fugit ,,uraaaa,,uraaa.
0
0
Adio Romania furata! Va salutam drogati din Madagascar.
2
0
DOMNE' CE SE INTAMPLA!DE CE NU IL ROAGA FRUMOS DNA-UL PE FRASU' CA SA VORBEASCA EL SI SA IL ROAGE FRUMOS PE RADU CA SA VIE SA DEA NISTE DECLARATII ?
3
0
Ce pula mea sa stau in Romania sa fiu judecat de niste pedofili ...O tara condusa de sistem tip poponari.
5
0
Mamica paiatelor Mazare nu pleaca fara prietena ei cea mai buna si tovarasa de furaciuni a lui Radu, superba si inegalabila Paraschiva Barbu, matroana de la alimentara Grand !
4
1
mama le-a dat educatie,inca una foarte buna..inselatii fraieri..succes ..invatati ca viata-i tare scurta si merita traita, bine si frumos..Succes..
1
3
Mamica paiatelor nu pleaca si ea? Nu de alta, sa fie circul complet acolo...
6
2
Nu l-am votat niciodata pe Mazare si m-am minunat cat de usor poate sa prosteasca masele largi de tembeli. Nu pot decat sa il felicit penrtu spiritul sau antreprenorial hahahahahahaha Aceasta e romania.
11
1
Bravo noua constantenilor ca suntem foarte inteligenti ne a futu Mazare cu gasca lor la pielea goala pe toti,Bravo lui si de inteligenta lor.
19
2
Trebuie urmarit, asta ne duce la Radu.
11
2
Mama care nu i-a dat! Nu le-a dat educatie!
10
0
da-le o lectie lui kovesi si gasca sa ! cand vom avea o justitie corecta , atunci poti reveni .
9
22
mai are si alt frate si mai e si mama lui care i-a dat educatie .
15
2
Viva Romania! Caragielesc!
16
6

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369