REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Frații Tate au fost duși din nou la DIICOT. „Ne persecută pentru că suntem bogați și avem succes”

Frații Tate au fost duși din nou la DIICOT. „Ne persecută pentru că suntem bogați și avem succes”

Andreea VREJOIU 26 ianuarie 2023 | 10:16 649

Acuzați de trafic de persoane, viol și spălare de bani, Andrew și Tristan Tate au susținut în fața jurnaliștilor că sunt în arest pentru că sunt bogați și au succes, iar autoritățile din România vor să le fure banii. Au pozat inclusiv în victimele presiunii mediatice. Asta nu oprește însă ancheta în cazul lor, iar cei doi frați au fost aduși în urmă cu puțin timp, pentru a doua zi la rând, la sediul DIICOT.

Fratii Tate au fost dusi din nou la DIICOT. „Ne persecuta pentru ca suntem bogati si avem succes”

Fraţii Andrew şi Tristan Tate au fost aduşi, joi dimineaţa, la sediul DIICOT, pentru a asista la percheziţiile informatice asupra dispozitivelor ridicate în luna decembrie de anchetatori de la locuinţele lor.

La intrarea în sediul DIICOT, unul dintre cei doi fraţi a declarat că nu există probe împotriva lor şi sunt persecutaţi pentru că sunt bogaţi.

„Întrebați Poliția ce probe are împotriva mea! Nu au nimic. Întrebați Poliția ce probe are împotriva mea! Nu există niciuna. Mă țin în arest din cauza presiunii mediatice. Mă persecută pentru că sunt bogat și pentru că am succes. Nu vă îmbogățiți în România!”, a acuzat Tristan Tate.

Procurorii DIICOT continuă joi percheziţiile informatice începute cu o zi în urmă asupra dispozitivelor ridicate la sfârşitul lunii decembrie din locuinţele lor - calculatoare, laptopuri, tablete, telefoane, înregistrări ale camerelor de luat vederi.

Cei doi frați continuă să-și susțină nevinovăția.

„Autoritățile încearcă să-mi fure mașinile și banii, de asta mă aflu în închisoare”, spune Tristan Tate.

„Dosarul e complet gol. Din păcate nu există dreptate în România”, afirmă, la rândul lui, Andrew Tate.

Înainte de audiere, Andrew Tate s-a plâns pe Twitter de condițiile din arest. E nemulțumit că noaptea îi țin companie doar „gândacii și păduchii”.

Fratii Tate vor rămâne în continuare în arest, cel puțin o lună. Ei sunt acuzați de trafic de persoane și viol. Până în prezent au fost identificate şase persoane care au fost exploatate sexual de grupul condus de cei doi britanici, conform digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astia au avut spate tare,insa au suparat pe cineva si au fost vanduti. Depinde cine le cumpara acum libertatea.Nu ma mira sa aud ca sunt eliberati ca nu sunt probe.Cu greii asa se intampla.Cei slabi fac parnaie si nevinovati.Asta e lumea de azi,directia se cheama CORUPTIE si "banul e ochiul dracului".
0
2
“Ne persecuta” - hai da de - chiar așa?
6
0
au facut ce au vrut muschii lor. cine i-a tinut in brate este problema.
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614