REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.3° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.3° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Frații Tate, scoși din arest și duși la DIICOT; se plâng de condițiile din închisoare

Frații Tate, scoși din arest și duși la DIICOT; se plâng de condițiile din închisoare

Mirela PASCAL 25 ianuarie 2023 | 08:38 3557

Frații Andrew și Tristan Tate au fost duși, miercuri dimineață, din arestul Poliției Capitalei la sediul DIICOT, pentru noi acte procedurale în dosarul de trafic de persoane, constituire a unui grup infracțional organizat și viol. Alături de cei doi milionari britanici a fost dusă la DIICOT și una dintre cele două femei arestate împreună cu aceștia.

Fratii Tate, scosi din arest si dusi la DIICOT; se plang de conditiile din inchisoare

Miercuri dimineața, frații Tate au fost duși pentru declarații la DIICOT. Andrew Tate a reușit să facă și câteva declarații pentru presa aflată la fața locului. El a susținut că e nevinovat și că statul român încearcă să-i ia banii. Totodată, frații s-au plâns de condițiile din pușcărie.

Frații Tate împreună cu una dintre cele două femei care i-au ajutat au fost duși la DIICOT pentru percheziții informatice. Procurorii urmăresc să identifice discuții relevante pentru anchetă, pe care aceștia ar fi putut să le aibă pe WhatsApp, Messenger sau Telegram. Andrew și Tristan Tate, alături de Georgiana Naghel și fosta polițistă Luana Alexandra Radu, sunt în arest din 29 decembrie 2022 și ar putea să rămână încarcerați până pe 27 februarie, după ce Tribunalul București le-a prelungit recent măsura arestării preventive cu încă 30 de zile. În zilele următoare, Curtea de Apel București va decide dacă aceștia rămân în arest sau vor fi eliberați. În urmă cu o săptămână, fosta polițistă acuzată că i-ar fi ajutat pe frații Tate să exploateze sexual cel puțin șase tinere, a fost scoasă din arest pentru a fi de față la percheziția informatică a telefonului său mobil. Controversatul influencer Andrew Tate, care este în prezent încarcerat într-o închisoare din România, a trimis primul său e-mail. Fostul kickboxer se plânge fanilor de condițiile improprii pe care le-a găsit în celula sa „mizerabilă”, fără lumină, dar cu „gândaci, păduchi și ploșnițe”, scrie Nypost.com, citat de realitatea.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eliberatii, dosar facatura, Jos Basescu
0
3
Asa e pârnaia, sa fie băgați intr-o camera cu 30 de paturi si peste o săptămâna sunt deșurubati in dos si o sa faca plata la șmecheri ca sa-i apere, altfel …..
7
0
Au început alde ”macho man” să smiorc-smiorc...
15
0
Sa crapi tu t**e, voiai burj Khalifa? Ce gunoaie de indivizi. Despre ascultatorii lor ce sa mai zic, daca astia erau zeii, imi dau seama cum sunt amoebele care le dau bani sa asculte tampenii.
24
0
nu dadea telefon la ambasada americanca din mai 2022 si nu faceau americanii presiuni sa se inceapa o ancheta nu ar fi auzit nimeni de ei pana azi cu politia si justitia noastra; oricum cu legislatia noastra scapa repede in vreo 2 - 3 ani daca nu cumva si fara inchisoare pentru ca se pare ca sunt probleme cu probele
16
0
Sa mai facem un canal ,ca sunt buni de munca.Ar trebui sa- si plateasca tot in inchisoare: caldura , curent , apa, salariul gardienilor,mancare ... etc. Pe noi statul ne taxeaza rau de tot .Pentru ei este gratis totul. La munca cu toti.
21
0
Au inceput sa sifoneze prin mai multe gauri. Interlopii se sifoneaza intre ei.
19
0
Conditiile din inchisoare sunt pe masura nivelului de dezvoltare la nivel uman al societatii si statului. Inchisoarea inseamna la noi,ca si in alte tari subdezvoltate,nu un loc de reeducare ,ci numai de constrangeri,care dezvolta si mai mult partea negativa din om si deci perfectionarea infractorului in a deveni si mai rau. Nici scolile nu sunt aducatoare de suficienta educatie,nicii restul institutiilor nu sunt proprii a fi considerate ale unui stat de drept. Formal avem de toate,real nu Fratii t**e si altii de teapa lor stiau sigur ca puscariile din Romania sunt ca in tari unde ca la noi ,nu se respecta omul si drepturile lui. Acum sigur ca sufera .
4
18
Ce plm tot futeti lumea la cap cu pulemecii astia?!peste tot "fratii t**e"!mai aveti Putin si le sugeti pla!ce mamadracu',chiar asa de timpiti sintem?!parca n-ar fi niste infractori,care merita pirnaia!sinteti dilii?
29
2
dat de greu nu mai au sponsori si fetițe sa le de-a la produs.Futuva n gura de ciortani !
21
2
ia uite avem figuri ! la munca cu voi ma golanilor la cariera sa spargeti piatra ca aveti muschi si la maturat strazi .
22
0
Procurorii ăștia de la DIICOT sunt cam nesințiți. Cum e posibil să vă țină în celulă fără gagici, fără whiskeanu, fără droguri ? Nu se poate așa ceva. Faceți reclamație la consulul american și englez să vă scoată din cocina plină de gândaci și șobolani. Apropo, pe iahtul ăla de milioane erau gândaci și șobani ?
25
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218