Fructul care trebuie consumat toamna, ideal pentru sănătatea tiroidei. Ajută digestia și previne îmbătrânirea
Fructul care trebuie consumat toamna, ideal pentru sănătatea tiroidei. Ajută digestia și previne îmbătrânirea
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin PinterestUn fruct de toamnă este extrem de benefic pentru sănătatea tiroidei. Acest lucru se datorează conținutului său ridicat de iod, zinc, seleniu și alte substanțe utile pe care le conține.
Curmalul japonez (kaki) se remarcă printr-un conținut ridicat de tanin (care este conținut și în vinul roșu) și conferă fructului un gust strident. Pentru a evita acest lucru, ar trebui să alegeți fructe cu o culoare pronunțată de roșu-portocaliu, cu dungi subțiri pe coajă - acesta este un semn de coacere a curmalului japonez, notează actualno.com, potrivit Rador Radio România.
Conținutul ridicat de iod din fructul kaki ajută la combaterea deficienței acestui element din organism, contribuie la prevenirea multor boli ale glandei tiroide.
Curmalul japonez aproape că nu are acizi, deci are un efect pozitiv asupra funcționării stomacului și a intestinelor, chiar și în prezența ulcerului peptic și a altor boli.
Curmalul japonez ajută la îmbunătățirea digestiei, iar antioxidanții pe care îi conține întăresc unghiile și părul, îmbunătățesc calitatea pielii și luptă împotriva îmbătrânirii premature, citează stiripesurse.ro.
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Urmareste-ne pe Google News