REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

FULGY, mesaj jignitor la adresa ANTONIEI!

FULGY, mesaj jignitor la adresa ANTONIEI!

Replica API 6 iunie 2021 | 23:27 6852

Fulgy a pornit un război monstruos împotriva cântăreței Antonia! Tânărul producător muzical a publicat un mesaj jignitor la adresa iubitei lui Alex Velea, iar mulți dintre fanii celor trei nu înțeleg care este mărul discordiei. Și asta pentru că, zilele trecute, fiul Clejanilor a vorbit extrem de frumos despre celebrul cuplu. De altfel, el a dezvăluit la un moment dat că mama lui și Alex Velea vor colabora la un proiect muzical.

Fulgy, mesaj defăimător la adresa Antoniei

La 23 de ani de ani, Fulgy a lansat un atac acid la adresa artistei Antoniei, considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. El le-a reamintit oamenilor cu un limbaj total nepotrivit despre mariajul pe care vedeta l-a avut cu Vincenzo Castellano; divorțul lor s-a pronunțat în urmă cu un an, dar ei sunt separați din 2012.

“Dați-i follow lu’ @antonia, care a plecat din p#^@ de șmecher a lui Castellano, nu știți? Aia merită milioane de euro pe ea și frișcă” este mesajul defăimător postat pe IG Story de fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, după cum puteți remarca în galeria foto a articolului.

Antonia

Fulgy, mărturii copleșitoare despre Antonia și Alex Velea

Postarea uluitoare a pianistului vine la doar patru zile după ce a transmis un mesaj impresionant despre cuplul format din Antonia și Alex Velea.

“Vă rog frumos presa, sunt în stare să merg și la pușcărie pentru acești oameni minunați: Alex și Antonia. Au o familie frumoasă și cei mai simpatici copilași. Nu le stricați imaginea din cauza mea, vă rog frumos. Faceți-mă pe mine de râs, nu pe ei, pentru că ei sunt exemplul României de «Așa,da»”a scris Fulgy pe o imagine încărcată pe Instagram Stories, când a lăudat și cea mai nouă piesă lansată de membrii de la Golden Gang, scrie cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine-i Fulgy? Cine-i Antonia? Despre mine de ce nu scrieti nimic niciodata?
5
0
Un droghy ..avortat....ca multi altii...
18
1
FULGY??????????? Cine PELEU MEU mai este si asta???
22
0
un boschetar drogat
24
0
Eu am Opel si merge bine.
10
4
Cine e de vina pentru comportqmentul lui? Voi, cei ce le umflati conturile parintilor, platind asa zisele speciale. Bani negri, care nu sunt impozitati. Haram geldi, haram gitti, vorba poetului. Niste conlociuitori inculti, care se cred vedete. Poti scoate tziganul din cort, dar nu poti scoate tzigania din ei. Sper sa ajunga la sapa de lemn si inapoi in cort. Nu le mai dati valoare ca le creste nasul. Efectul lipsei de educatie. Niste distrusi si el si sor-sa. Haidi pa!
38
0
Suparat sunt doamne, suparat. S-a trezit pitecantropul cu fata la pamantul pesterii, probabil a fost prea ascutita piatra pe care si-a pus sfecla. Ce dracu dati stiri cu perlele tuturor hominizilor? Chiar nu mai exista subiecte? Pana si maimuta asta a ajuns demna de o stire?
54
0
Ful gi de ma gr ones
27
0
Nu mai ne intoxicati cu distrusi rupti in dos ca asta
50
1
Prea multa atentie unui zero diliu.
54
0
vai de soarta ta ....ptiu drace
50
0
un drogat notoriu. Daca nu era masa si tasu era mort de foame de mult.
70
0
Cand citesc asa ceva mi-e dor de un articol cu Stilla Sarafu ...
64
0
Un aurolac drogat!
71
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218