REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Fulgy, primele declarații după ce a postat imagini interzise pe Tik Tok

Fulgy, primele declarații după ce a postat imagini interzise pe Tik Tok

Valentina CAMARA 10 februarie 2023 | 00:00 448

Fulgy a rămas fără accesul de a mai putea face vreodată live-uri pe contul său de Tik Tok, asta după ce în urma unei astfel de transmisii în direct, fiul Clejanilor a făcut un gest ce pe toți i-a lăsat fără cuvinte. Mai precis, tânărul s-a afișat într-o ipostază interzisă minorilor și a fost blocat permanent. Ce spune despre cele întâmplate.

Fulgy, primele declaratii dupa ce a postat imagini interzise pe Tik Tok

Fiind cunoscut faptul că e foarte activ pe rețelele de socializare, Fulgy, fiul Clejanilor, a rămas fără accesul de a mai putea face vreodată live pe contul său oficial de Tik Tok, asta după o întâmplare recentă ce a avut loc într-o transmisiune în direct.

Primele declarații ale lui Fulgy după ce a postat imagini interzise pe Tik Tok

Tânărul, actulul iubit al Biei Khalifa, și-ar fi arătat organul genital într-un live pe această platformă, însă contactat de reporterii Spynews.ro pentru un punct de vedere, aceasta susține că s-a interpretat greșit și de fapt nu era vorba despre acest lucru.

”Am contul de Tik Tok oficial, dar din cauza raporturilor și din greșelea mea, că nu pot să zic că n-am încălcat regulamentul 100%. Faza aia de atunci într-adevăr așa se înțelege ( n.r. că și-a arătat organul genital), dar a fost gândită dinainte, nu e vorba despre organul meu genital. Am intrat în live cu niște persoane, nu le dau numele că sunt prea mici, iar eu am făcut asta ca să le închid contul. Am arătat pe live un vibrator care semăna cu un organ genital, nu de asta mi-au închis mie contul însă”, a spus Fulgy, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Fulgy susține că i-a fost închis contul oficial deoarece făcea live cu o fată, iar fiind îmbrăcată mai sumar, cei de la Tik Tok au încadrat conținutul la nuditate, iar aceasta ar fi motivul real pentru care acum băiatul Clejanilor nu mai poate susține live-uri pe acest cont.

”Eu jucam cu o fată și se spune că nuditate se consideră și dacă ai niște pantaloni mai scurți și ți se văd formele, iar în acel moment am primit suspendare cum ar veni la dreptul de a face live. Mi-au închis contul pentru câteva zile, după am luat legătura cu cineva care lucrează la Tik Tok. El era un om foarte toxic, eu încercam să-mi soluționez problema și el a dat-o în altele și mi-a zis că îmi închide contul să nu mai am niciodată acces pe live”, a mai zis Fulgy.

Ar fi fost provocat intenționat pentru a face gestul interzis

Tânărul ne-a mai spus că întregul episod în care și-ar fi arătat organul genital ar fi pornit în momentul în care a intrat într-un live cu mai mulți bărbați, de care el spune că regretă acum. Totul ar fi izbucnit în momentul în care ceilalți bărbați aflați pe live ar fi fost invidioși pe Fulgy și au început să-l vorbească urât.

Într-un moment de furie, după toate cele auzite, Fulgy nu s-a mai putut abține și le-a arătat organul genital, de care el afirmă însă că era doar un vibrator, totul cu scopul de a le închide conturile.

”Am intrat într-un cerc de oameni, unde nu aveam ce să caut, iar oamenii au anunțat de la început că totul e un pamflet și nu e nimic real în ce discută ei acolo. Eu aveam un prieten acolo și toată lumea a văzut că îi trimiteam cadouri și toată lumea pronunța numele meu. Ăia din cauză că nu au cifre, că nu sunt virali, au început să vorbească prost, să mă jignească, iar eu normal că am vrut să le închid contul și am scos vibratorul și l-am arătat. Acum că totul a fost o manevră de la bun început și ei erau niște șarlatani, normal că au zis că mi-am scos organul genital, iar pe Tik Tok n-ai avea voie să faci așa ceva și în secunda 2 ai contul închis”, a mai zis Fulgy pentru Spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468