REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Furnizorii de servicii și utilități din Constanța AMÂNĂ plata DEBITELOR!

Furnizorii de servicii și utilități din Constanța AMÂNĂ plata DEBITELOR!

Replica API 23 martie 2020 | 08:25 22113

Vești bune pentru locuitorii orașului Constanța în vremea pandemiei de coronavirus! Furnizorii de servicii și de utilități de pe raza județului nostru s-au aliniat cerințelor impuse de pandemia generată de virusul coronarian și au declarat că nu vor întrerupe furnizarea acestora în cazul neplății din perioada crizei.

Menținerea furnizării utilităților esențiale este necesară și chiar vitală în condițiile în care autoritățile din diverse țări recomandă în mod accentuat sau chiar cer cetățenilor să își reducă la minimul necesar drumurile din afara locuinței. În plus, de funcționarea utilităților depinde respectarea măsurilor de igienă menite să reducă pe cât posibil riscul răspândirii virusului. La fel de vital este însă ca operatorii sistemelor energetice, de gaze și apă să dispună în continuare de fluxuri constante de venituri de la clienți, pentru a putea menține buna funcționare a sistemelor.

Liviu Popa, reprezentantul RADET Dobrogea, a declarat, pentru Replica, că “acestea sunt niște vremuri de criză în care consumatorii nu pot fi lăsați fără utilități, chiar și în cazul neplății. Este important ca toți locuitorii orașului să înțeleagă că nu există riscul întreruperii furnizării serviciilor în această perioadă.” De altfel, se pare că mai mulți furnizori s-au aliniat cerințelor, și situația este similară și în cazul Enel.

În ceea ce privește operatorii de telefonie mobilă, și aceștia par să prelungească termenele de plată ale facturilor, însă fiecare situație trebuie analizată personal, atunci când este cazul. Un reprezentant al companiei Telekom a declarat, pentru Replica, că au ales să prelungească termenele de plată cu încă 10 zile, acolo unde situația o impune, la momentul actual.

Alina MATEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stiti ca este o mare vrajeala. Nu este nici un anunt oficial pe site-urile lor, iar eu am primit sms ca li s a restrans actuvitatea dar pot sa platesc online. Si ca facturile sunt scadente. Asa ca va sugerez sa va informati inainte sa publicati informatii false.
0
0
Bravo Fagadau, 3-4 luni daca se suspenda plata este f bine. Amenajati in cluburile pt pensionari depozite cu diverse produse alimentare si de menaj. Intrun loc hartie igienica si apa minerala, in altul conserve si fructe, apoi paine si dulciuri , etc. Asa lumea nu se mai inghesuie si stie ce si unde se vinde doar anumite produse. In plus, cluburile sunt aproape de locuinte.
7
15

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272