REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Vântul a făcut prăpăd în Constanţa: mai mulți copaci căzuţi în drum

Vântul a făcut prăpăd în Constanţa: mai mulți copaci căzuţi în drum

Replica API 18 septembrie 2022 | 00:00 5754

Natura s-a dezlănţuit şi a făcut prăpăd pe raza judeţului Constanţa. Doar în cursul zilei de duminică, 18 septembrie a.c., pompierii din cadurl ISU Doborgea au fost solicitați să intervină pentru degajarea mai multor copaci doborâți.

Pompierii au intervenit la ieșire din Constanța spre Valu lui Traian, acolo unde un copac a căzut pe carosabil. Intervine la fața locului o autospecială de stingere cu apă și spumă Palas.

Pe Aleea Macilor din Constanța, un copac a căzut peste 3 autoturisme. Și în zona Abator un copac stă să cadă, în apropierea Oficiului Poștal.

Pompierii au fost solicitați și în Mangalia, pe strada General Boerescu, nr 29.

Un autoturism a fost distrus în parcarea Hotelului Banat din Olimp, după ce un copac s-a rupt.

Cod galben de vânt, la Constanța

Începând cu a doua parte a nopții de sâmbătă spre duminică, județul Constanța se află sub avertizare de cod galben. Vântul se va intensifica treptat în toate regiunile. În sudul, estul, centrul teritoriului și la munte vor fi viteze în general de 55...75 km/h, iar pe creste rafalele vor depăși 80...100 km/h.

Vremea se va răci accentuat în toate regiunile, devenind deosebit de rece în vest, nord și centru. În zona montană înaltă, trecător, se vor semnala precipitații mixte.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
M U I E Chitac si toti ce l-au votat
1
0
Noua nici cutremur nu ne mai trebuie ca avem zilnic de la buldozere,excavatoare si mintea care explodeaza a iubitului nostru primar fiiar tarana peste sicriu ca l-as ingropa langa conducte
1
0
1 copaci dupa drumurile nationale taiati iar 2 ce din orase primariile sa- i curete periodic sa nu creasca prea mari si sa se usuce
0
0
Chitac , ai bani sa platesti ? Tu faci borduri, vopsesti dungi pe asfaltul altora, numai de siguranta cetatenilor nu vrei sa te ocupi. Trebuie sa raspunzi si civil si penal..
0
0
Esti obisnuit cu muia? De aia ai votat Chitac luav-ar constantenii adevarati gura in p ula
3
1
Primar si menajera sefa, inutili si incompetenti! Cand le spunea lumea sa toaleteze copacii, ei faceau misto de noi. Acum sa ne plateasca daune!
2
0
Str mihai viteaza.. .in poarta 6 o sugea mata animalule
0
0
Sati dau lamue cu votatu tau. Ca si pe pluseristi si pe auriti si pe udmr... TOT ACELEASI GIOARSE DE OAMNEI LE AI! t****i makidoni taranoi moldoveni adusi in poarta 6 Cet.. politicienii sunt asemenea oamneilor. Jegosi si fara educatie si bun simt.
0
0
Toate belele pe Constanta. Orasul tandari, primar de cacat din alt oras, cetateni care voteaza ca prostii, ziaristi facuti la saguna, turism pe japca cu balene gen tomiris pe care prostii o baga in seama, totul varza
1
0
e in capu vostru de cwrve retardate!!!!!
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108