REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
19.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

FURTURI din MAȘINI, în Mangalia: autorul a fost PRINS!

FURTURI din MAȘINI, în Mangalia: autorul a fost PRINS!

Replica API 19 martie 2019 | 00:50 561

În urma cercetărilor în cazul săvârșirii unei infracțiuni de furt calificat, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Mangalia au identificat un tânăr, în vârstă de 18 ani, din Medgidia, bănuit de comiterea faptei.

Acesta, la data de 1 martie a.c., ar fi sustras un rucsac cu suma de 250 de lei, carduri și documente personale, dintr-un autoturism, care se afla parcat pe o stradă din Mangalia. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au reținut în sarcina acestuia o altă infracțiune de furt calificat, faptă comisă la data de 6 martie a.c., când persoana în cauză împreună cu un alt tânăr, în vârstă de 19 ani, din Mangalia, au sustras un telefon mobil, dintr-un autoturism, parcat pe o stradă din municipiu. Prejudiciul total, creat în dauna personelor vătămate, este de 1.500 de lei, acesta fiind recuperat parțial.

La data de 17 martie a.c., polițiștii constănțeni i-au reținut pe cei doi tineri, pentru o perioadă de 24 de ore,iar pe 18 martie au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ghigat,face cu sotia lui Video Chat,stiati de asa ceva?
0
0
ma amuza comentariul lu genghiz . tocmai tu teai gasit sa vorbesti .
0
1
Caracterul lui Verde zice boschetarul asta ! Hai ca chiar m-am enervat va fac eu celebri de acum incolo ! Scursuri ale societati ce sunteti !
1
0
Buna treaba
2
0
Iar latri mai jegule?????scrie de nevastata si copii tai!!!Frustratule!!!pun eu mana pe tn lesinatule!!!cand o sa ai caracterul lui Verde sau a lui Senol???Niciodata fraiere
0
5
Este laudabil faptul ca Politia a reusit sa prinda un spargator de masini ! Ii urma succes la mai multi !
5
0
Sa arda si Verde si nevastasa aia care iu ardean curul prin spatele blocului cu baieti ..mare panarama numai in cur ii placea..si a luato drogatul ala de Verde de domana
5
0
Nu mai ajungeau tiganii tuyrci locali,mai trebuiau si tiganii din medgidia sa fure in mang?Ponturile le-au dat tiganii locali.
8
1
Ai draq de interlopi mai aveti tupeul si la replica dupa ce ati nenorocit toti tineri din oras cu drogurile voastre ! Ca sa va tineti curvele alea de neveste acasa si sa plimbati si voi un audi ..las ca va vine randul sa suferiti si voi si copii vostri pentru ca ati distrus o generatie de tineri ! Camatar nenorocit verde ala , stiu un pustiu pt 4 mil ia cerut inapoi 20 prin camata..al dracu drogat asta e smecheria ta cu care iti plimbi un audi prin oras ? Parazit nenorocit ! Sa arzi cu tot cu familia si copii tai in casa !
13
0
Tu esti bolnav cu verde asta si cu nasisu ce p... mea ai ma te concureaza pune deacu un comentariu interesant nu vezi ca nici mata nu t3 baga in seama, esto singurul papagal care latra in satul tau dute drac si fai scris daca esti smecher dar esti o mizerie ca el d3 nu ai curaj mangalia e plina de sifoane pesti si camatari si tu teai blocat ib fiecare zi pe verde. A fu... pe mata pe nevastata, copilul, dute dracu si dai in cap da taci nu pune comentarii de cacat, retardule ca toata lumea syie ca esti senol a lui raim zis niculae, doar tu esti sifon, ce nu te mai baga procurori si militienii
2
11
Pe Verde interlopul care vinde droguri in scoli si se ocupa si cu camatarie nu-l vad colegi de la Mangalia?conduce un audi negru CT77WXS...sau faptu ca e finul lui Bozolan il face de nevazut?!..
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272