REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

FURTURI dintr-un magazin din Năvodari! Hoaţa.. chiar VÂNZĂTOAREA! Preda bunurile unor bărbaţi

FURTURI dintr-un magazin din Năvodari! Hoaţa.. chiar VÂNZĂTOAREA! Preda bunurile unor bărbaţi

Replica API 17 septembrie 2019 | 00:00 540

Văzută pe camere

Văzută pe camere

O femeie a afost condamnată, în această vară, la 2 ani de închisoare cu suspendare, pentru delapidare în formă continuată. Ea a fost acuzată că a furat produse, în mai multe rânduri, din magazinul în care muncea, situat în Năvodari, ca vânzătoare, administratorul surprinzând-o pe camere după ce a observat că există o neconcordanță în gestiune.

Analizând întregul material probator administrat în cauză în faza de urmărire penală precum și în cursul cercetării judecătorești, instanța a reținut că organele de cercetare penală din cadrul Poliției Orașului Năvodari au fost sesizate prin plângere de către o persoană, în calitate de administrator al unei societăți comerciale, cu privire la faptul că, în perioada 28.11.2015 – 08.01.2016, persoana pe care a angajat-o în calitate de vânzător a sustras bunuri alimentare și nealimentare de pe rafturile magazinului. Fiind audiată, persoana vătămată a declarat că, în urma efectuării inventarului, a constatat lipsa mai multor bunuri alimentare și produse cosmetice din gestiunea magazinului, Aceasta a mai arătat că, în urma vizionării imaginilor video surprinse de camere de supraveghere, a observat cum angajata sa sustrage bunuri din magazin, pe care le pune în plase și le predă unor persoane necunoscute de sex bărbătesc. Totodată, persoana vătămată a pus la dispoziția organelor de urmărire penală două suporturi optice care conțin imaginile surprinse de camerele de supraveghere video ale magazinului. Atât pe parcursul urmăririi penale, cât și pe timpul cercetării judecătorești, inculpata nu a vrut să dea declarații. Astfel, în vara acestui an, aceasta a fost condamnată la 2 ani de închisoare cu suspendare. Decizia nu a fost definitivă și urmează a se judeca apelul, termenul fiind fixat pe data de 10.12.2019.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
replica mea dinvaduve cu termen redus : uite-o, hoata !
0
0
a primit doi ani de suspendare pentru ca a furat !!! asa judecatori de tot rasul , oarce cit au primit ei ca sa de-a cu suspendare ?
3
1
Eu sunt patronul pagubit. Falsific inventarele si astfel, nu mai dau salariu la angajate insa le i-au eu banii. Sunt destept! Si mai aduc zilnic marfa in magazin si nu o inregistrez in contabilitate
5
3
daca muncesti prosteste pe minim pe economie si cu doar doua zile libere PE LUNA nu poti fi multumit . Sa munceasca ma-sa la alfa-beta in aceste conditii . Furati cat puteti de la jigodiile de patroni !
8
5
Asa e, draga mimi. Probabil si bine platit, cu program de opt ore si cu liber in weekend pt ca se stie ca asa e la Navodari, civilizatie. Hai te rog sa lucrezi si tu vanzatoare macar doua luni si mai vorbim
8
2
Foarte urat din partea ei. Avea un loc de munca, trebuia sa fie multumita.
8
6

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920