REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Gabi STAN: FĂGĂDĂU a PIERDUT alegerile pentru că nu s-a IMPLICAT prea mult

Gabi STAN: FĂGĂDĂU a PIERDUT alegerile pentru că nu s-a IMPLICAT prea mult

Replica API 10 octombrie 2020 | 00:04 5409

Gabi Stan, fostul viceprimar al Constanței, rupe tăcerea după retragerea de pe scena politică de acum patru ani. Acesta a vorbit, pentru Replica de Constanța, despre rezultatele alegerilor locale, despre actuala scenă politică, despre viața pe care o are după retragerea din politică, dar şi despre noua administraţie locală.

Chițac o să fie un primar foarte bun

”Cred că Vergil Chițac o să fie un primar foarte bun pentru Constanța, altfel nu îl vota lumea. Din câte îl cunosc eu, e un bun manager și cred că o să se descurce în acest mandat.” a declarat Gabi Stan, despre primarul ales al Constanței, Vergil Chițac.

Decebal Făgădău trebuia să se implice mai mult în cei 4 ani de mandat

În privința fostului coleg, Decebal Făgădău, Gabi Stan a avut cuvinte de laudă dar și câteva reproșuri în privința implicării acestuia în proiectele care au vizat Constanța: ”Nu cred că Decebal Făgădău a pierdut alegerile din cauză că nu s-a implicat în campanie, ci cred că a pierdut din cauza celor 4 ani în care se putea implica mult mai mult”

Radu Mazăre a făcut oamenii să-l iubească

Fostul viceprimar a vorbit și despre perioada în care a fost mâna dreaptă a lui Radu Mazăre: ”Constanța nu a fost niciodată pro PSD, ca drept dovadă la alegerile prezidențiale, aici, niciodată nu a fost votat candidatul PSD. Radu Mazăre a făcut oamenii să îl iubească și să îl voteze, și probabil dacă ar fi candidat și acum, ar fi câștigat.”

Viața fără politică e mai relaxantă

În privința reîntoarcerii pe scena politică din România, Gabi Stan a spus un categoric ”nu”: ”Nu o să mă întorc niciodată în politică, indiferent de ofertă. Viața fără politică e mai relaxantă, mai frumoasă. Acum sunt inginer, lucrez la o firmă și îmi iubesc viața pe care o am.”

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fagadau a pierdut alegerile pt ca au circulat pe fb minciunile bagate pe gat in 2016 si neonorate. Chiar daca ne-a blocat pe site-ul primariei, nu ia reusit, a dat din lac in put. Mesaje puternice a avut un anume ilie cristescu. Pe intelesul tuturor.
0
0
Duceti va!!
1
0
Ar fi castigat inca 5 ani de puscarie !
1
1
Fanico, ia mai pune tu mana pe gramatica mai intai si dupa aia sa mai tupeu sa dai prost din gura! ce 60% penibilo cand Cta i-a dat un sut in....mafiei rosii direct pe locul 3?! te ai lovit la cap, nu pricepusi nimic din alegerile astea?!
3
0
Hotul scoate capul ca sa vada ce reactie are opinia publica, sa vada daca poate iesi pe strazile orasului pe care gasca nemernica l-a furat si l-a jefuit 20 de ani!
7
0
Mazare era iubit de acolitii sai, de asistati si de inculti care nu discern intre normal si anormal. Mazare s-a impus prin tiranie, prin masurile dispuse la nivelul unui clan mafiot. El era puterea, el era legea, prin el trecea totul. Toti veneau la stapan cu biruri, iar voi, lacheii si cateii lingeati cate un os. Ati imbogatit toti fanfaronii, lichelele si curvele. Ati pus in functii doar inculti dedicati trup si suflet puterii. Cine se opunea era matrasit pe toate caile. Erati ca hienele. Bai euglena, i-ai turnat ca tu sa fii liber. Taci ca poate se revolta vreun procuror, stim noi de unde!
13
0
Judecati de valoare din partea unui cretin sadea. Stan asta e dovada vie ca ne tragem din maimute, un pitic hidrocefal.
14
0
Popescu Mihaela colecta toate spagile de la Neversea , DNA la Directia Evenimente
9
3
Cum au ajuns toate nulitatile orasului sa conduca politica. Era posibil doar prin gaoze po-po
11
1
Nu e la Poarta Alba?
10
3
Replica, ai innebunit? Ii faci imagine unui dobitoace care a dat mwwye comunitatii ani de zile?!
19
1
Va cacati degeaba pe voi ,daca Radu candideaza si acum i a peste 60 la suta
8
18
pentru ca nu e la parnaie sa i-o suga sefului ca in vremurile bune !!!
11
0
Acest individ nu dadea pe la locul de munca luni intregi. Lua salariul de pomana.
19
1
Mascariciul si cu sluga tradatoare, adica Stan si Fagadau....lipseste putregaiul de Babu, adunatorul de spagi! Asta a insemnat conducera Constantei!!!
22
1
Gabi Stan , fost slugoi de top al lui Mazare, ne lumineaza cu concluziile profunde generate de creierul lui neted. Bai jegule , ai uitat de perioada in care erai sef departament control agenti economici si percepeai comisoane grase , evident ca totul era legal in republica mazare , pe linie de partid. Numai nevertebrate ca tine pot sa afirme ca mazare a facut lumea sa-l iubeasca . Idiotule , ideea este sa-ti iubesti orasul , nu sa iubesti un individ corupt care controla totul. Apropo , tie iti place in ce hal ati adus acest oras .
24
2
Ce noroc avem noi cu Gabi Stan ca sa ne explice el de ce a pierdut Fagdadu . Sictir ,GS !
24
3
Nu de asta a pierdut alegerile.Este prea prost sa conduca un oras.Nici la el acasa nu cred ca este in stare sa conduca.Panarama de om.
21
2
Omul e un mare Escroc in orasul C-ta.Uite asa ne au fraerit toti pe noi Constanteni.
24
0
Bai, golanule,ai tupeul sa iesi la presa dupa ce ai umilit, jignit, injurat atatia oameni cat ai fost sef la TV Neptun, sef la corpul de control al lui Pastaie si viceprimar. Ia, zi, ma, derbedeule, cat era spaga de etaj la autorizatiile de constructie?
36
2
Gabi Stan, caracterizeaza orasul asta minunat si este modelul perfect de PSD ist modern, din asta de 4 ani, care e virgin si nul, da f f f f nul, si acum da sfaturi! Baaaa, Stane, radea lumea in sala cand te numea Mazare , viceprimar! Esti prost!? Ai tupeu sa deschizi gura?! Tu ai avut noroc odata in viata, defapt de doua ori, ca numai tu stii cum ai scapat de parnaie!
24
1
Bah stane dai niste limbi de mi sa sculat mie pwla
18
0
Analfabetul asta ordinar stie sa deschida gura?! Un mascarici a ajuns iar in ziare?! Pleaca de aici mai cacatule!
26
1
bai gabi , hai sictir golanule ! i-ai lins la cur pe mascarici si umflatul betzivan si acum ai inceput cu chitzac...?!? vezi sa nuie coronavirus... o lepra si un rebut al societatii ajuns pritr-o intamplare viceprimar sub un golan dovedit hot... du-te mah boule si nu mai manca rahat caci oricum exista o compensatie in natura pentru blestemele pe care le-ai primit.
25
2
Stane, tu mai ai tupei sa vorbesti? Eu in locul tau mi-as baga capul in nisip.
22
2
Mars de aici cu familia ta cu tot
21
4
Probabil ca la firma lui socru-sau, cea care a facut lucrarile din Piata Ovidiu -Faleza. Trebuie neaparat deschis dosar penal, sa vada constantenii de ce mafia lui Fagabou a refuzat executarea garantiei pentru lucrari. Peste tot pavelele sunt praf.
24
3
...aceste personaje de trista amintire ...Mascariciul si sluga sa Gabita...Nu mai are bani de blocuri de a iesit din vizuina...un nimeni...un zero barat...
24
1
Gabi stan este un gunoi al primariei care trebuie extirpat. omul lui mazare!! hai cu puscaria
26
1
Ce linguseli trage Stan.Are foame mare
26
2
Inginer de piei de vaca sau ce fel de inginer esti? Ai venit la primarie cu scoala vietii, erai director si nu aveai licenta si acum ai ajuns mare inginer. Ascunde.te bah piticule pana nu.si aduce aminte lumea de tine
30
2
Gabi inginerul pulii
28
2
Radu este sef la pa are cel putin 10 slugi masaj sport trabuc gagici doar kite mai rar iar cu caiacul doar pe canal.
8
10
idioti cinstantenii astia, Mazare fura de ii sareau capacele si idiotii il iubeau, vai mama voastra de cretini, ati votat pt o plimbare cu vaporasul sau intrare la Aqua? cati idioti isi mai aduc aminte ce saraci prosti erau? ....... , Cristian Borcea a cumparat, in anul 2002, cu sprijinul primarului Constantei, o suprafata de teren de 8.990 metri patrati, situat in zona Mamaia Nord cu 54 de euro. Borcea a vandut respectivul teren cu 449.541 euro
32
2
Bai, Stane, nu ti-e rusine sa scoti capul dupa ce ai facut parte din gasca care a jefuit sistematic acest oras! Ai venit rupt in fund la Constanta si acum esti milionar in euro, mare investitor, faci blocuri? Iti amintesti cum prin anii 2000 fugareai oameni de afaceri sa contribuie "benevol" la pachetele lui Mazare, josnicule, fmm!!!
55
2
Mai Stane din soferul lui Mazare ai ajuns viceprimar fiindca erai sluga care executa orice ordin dar inginer fara scoala cum ai ajuns? Poate gresesc fiindca Onaca nu avea bacalaureatul dar era doctor in drept, alta sluga gogomana dar la Basescu. Vai de tara asta cu ingineri si doctori ca voi.
52
1
Puscarie scrie pe fruntea voastra, ascundeti-va cat mai puteti. Oricum favorizati tiganii care va voteaza, va intalniti cu ei la puscarie si faceti chiolhane prin custile mizerabile ha ha ha
27
6
Sa va aleaga DNA
29
6
Fagadau a pierdut ca mintit in 2016 cu mega proiecte. Constantenii nu mai puteau fi pacaliti ca atunci, dar Fagadau a ramas in urma, nu a inteles ca lumea este intr-o continua miscare. Nu mai tin minciunile ca alta data.
39
4

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102