REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
16.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Gabi Tamaș s-a îmbătat și a făcut scandal, din nou, în Israel. Patronul de la Hapoel Haifa vrea să îl ducă la dezalcoolizare

Gabi Tamaș s-a îmbătat și a făcut scandal, din nou, în Israel. Patronul de la Hapoel Haifa vrea să îl ducă la dezalcoolizare

Replica API 15 mai 2019 | 00:00 471

Gabriel Tamaș este în centrul unui nou scandal în Israel. Fundașul român s-ar fi îmbătat la o petrecere de Ziua Independenței, o sărbătoare importantă din Israel, și ar fi cerut să i se rezilieze contractul cu Hapoel Haifa, conform digisport.ro.

Yoav Katz, patronul celor de la Hapoel Haifa, a dezvăluit că a primit, după miezul nopții, un mesaj de la fundașul român în care acesta cerea să-i fie reziliat contractul.

"În seara în care avea loc petrecerea am primit un mesaj de la Tamas prin care îmi spunea ca vrea să-i fie reziliat contractul. L-am intrebat de ce și mi-a spus că nu consideră că mai poate progresa clubul.

Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva pentru că el nu vorbește așa și m-am întors la birou în jurul orei 1.30. Am reușit să vorbesc la telefon cu Tamaș. Era foarte diferit, de obicei îmi vorbește respectuos, îmi spunea 'domnul președinte', acum țipa și înjura.

A doua zi am mers la antrenament și am vorbit cu colegii lui care au fost la petrecere, deoarece el nu are voie sa meargă neînsotit. Mi-au spus că atunci când au ajuns la 10 seara, el avea deja un comportament ciudat", a spus Katz, conform one.co.il.

Yoav Katz: "Tamaș și-a cerut scuze!"

Patronul de la Hapoel Haifa a precizat că, ulterior, fundașul român și-a cerut scuze. Mai mult, patronul de la Haopel Haifa se gândește să-l ducă pe Tamaș la un centru de dezalcoolizare.

"Tamaș și-a cerut apoi scuze și a acuzat că i-a fost pus ceva în băutură și că a fost forțat să spună acele lucruri. Tamaș este un tip bun și o persoană bună, însă nu poate rezista tentației. Are o problemă și mă gândesc să-l duc la un centru pentru lupta împotriva depedenței de alcool" a spus Katz, conform one.co.il.

Gabriel Tamaș a stat șapte zile în arestul Poliției

Gabriel Tamaș a fost surprins de polițiștii israelieni pe data de 23 martie în timp ce conducea o mașină cu 205 km/h și era și sub influența alcoolului. Alcoolemia pe care o avea jucătorul era de 0.77 mg/l. în aerul expirat. Fotbalistul a fost arestat și a stat în custodia Poliției timp de șapte zile.

Ulterior, viteza cu care circula fotbalistul în momentul în care polițiștii l-au depistat a fost redusă la 180 km/h.

Gabriel Tamaș a fost eliberat din arestul Poliției pe data de 1 aprilie, dar a primit pedeapsa cu arestul la domiciliu. Fotbalistul a scăpat de interdicția de părăsi propria locuință din Haifa pe 2 mai și și-a reluat antrenamentele la Hapoel Haifa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pacat de talentul lui !--L-a facut de rissi pe tatal care activa in politie !
1
0
un golan, sa l trimite ti la minel !!!!!
2
1
La noi poate nu vedea nimeni treaba cu alcoolul . Era mai bine la noi .... Acolo trebuie sa faci sport. Nu gluma.
5
2
A asuns bataie de joc ACOLO sa-i dea munca in spital cand el este un SPORTIV si trebuie sa stea cat mai departe de microbii din spitale.
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272