REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Gabriel COMĂNESCU despre FĂGĂDĂU: BĂIEȚAȘUL acesta e BOLNAV la CAP

Gabriel COMĂNESCU despre FĂGĂDĂU: BĂIEȚAȘUL acesta e BOLNAV la CAP

Replica API 21 august 2020 | 00:34 8358

Au început atacurile politice la nivel înalt. Decebal Făgădău, actual primar al Constanței, cu ocazia lansării candidaturii pentru încă un mandat, nu a ratat ocazia de a lansa săgeți către unul dintre partidele din opoziție, și anume PNL, acuzându-l pe omul de afaceri Gabriel Comănescu de faptul că el ar fi, de fapt, candidatul dreptei. Ca și răspuns, Comănescu a declarat, pentru Replica de Constanța, că nu vrea să intre în jocuri politice și că nu vrea să le răspundă unor persoane care au probleme la... cap.

Gabriel Comănescu

Decebal Făgădău a organizat o conferință de presă, făcându-și, astfel, curaj, să iasă public. Și-a lansat candidatura, ocazie cu care a lansat săgeți către PNL, adresându-i cuvinte dure afaceristului Gabriel Comănescu.

Decebal Făgădău

”Constat cu regret că nici de această dată PNL nu are candidat la Constanța. Președintele PNL Constanța nu și-a asumat vreo candidatură, iar candidatul dreptei este candidatul lui Gabriel Comănescu. Mă aștept la aceleași mizerii din partea candidatului Comănescu. Nu îmi este frică de Comănescu și de mijloacele lui. Îl întreb de ce aruncă zeci de milioane de euro într-un învins și nu dă bani spitalului, care i-a salvat candidatul”, a spus Făgădău, care a completat: ”Domnul Comănescu să-și plătească furnizorii, să restaureze Casa cu Lei și să nu ne mai insulte atât de mult că nu îmi este frică de tine, domnule Comănescu și nici de cei care sunt în spatele tău. Nu am nimic de ascuns. Eu am ieșit și cunosc Constanța intestinal. Eu știu toate danele din port. Nu cred că le știe Comănescu.”.

Comănescu: Sper să aveți noroc la Constanța, să scăpați de nebuni

Contactat de reporterii Replica de Constanța, Gabriel Comănescu nu a dorit să comenteze, precizând doar: ”Este o campanie politică… Băiețașul acesta e bolnav la cap. Nu am ce să-i răspund. Eu nu vorbesc cu persoanele cu probleme la cap. Nu mă implic în jocuri politice, am foarte multă treabă…, sunt foarte ocupat. Vă doresc să aveți noroc la Constanța, să scăpați de nebuni”, a spus, pentru Replica, Gabriel Comănescu.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
puletele asta de comanescu e un baiat de la tara care s-a imbogatit ca sa-i tina si pe aia din spate care l-au pus vataf unde e. cine si-l mai aduce aminte pe un limbric pe nume luca, fost lider de sindicat la Petrom-companie nationala de importanta strategica sa stie ca comanescu, cacofonie intentionata, e un fel de nepot de-al lui. asa ca luati si votati psd daca va place sau daca nu luati cu lamaie pnl. e tot aia...muie psd-pnl
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367