REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.9° Constanța Sâm., 25 Mai 2024
Anul XX Nr. 6740
14.9° Constanța Sâmbătă, 25 Mai 2024 Anul XX Nr. 6740
 

Gabriel Hranofski, după ce a jefuit o prostituată, a furat și un Audi pe care l-a făcut praf

Gabriel Hranofski, după ce a jefuit o prostituată, a furat și un Audi pe care l-a făcut praf

Victor ROTARU 29 martie 2023 | 00:00 7881

Gabriel Hranofski este un cunoscut al oamenilor legii pentru faptul că împreună cu un prieten au tâlhărit o prostituată, furându-i 700 de lei dintr-o jachetă, iar două zile mai târziu au jefuit un șofer Uber de încasările de pe ziua respectivă. Iată că a lovit din nou. Gabriel Hranofski i-a furat unui prieten autoturismul Audi A8, deși nu avea permis, pe care l-a făcut praf.

Gabriel Hranofski, dupa ce a jefuit o prostituata, a furat si un Audi pe care l-a facut prafGabriel Hranofski

Totul s-a întâmplat în noaptea dintre 30 - 31 iulie 2020, atunci când F.M., proprietarul mașinii, se afla în parcul de distracții din stațiunea Mamaia, împreună cu alte patru persoane cu care a consumat mai multe băuturi alcoolice, printre care și Gabriel Hranofski, care la un moment dat i-a cerut cheile de la mașină. A doua zi, în jurul orelor 06:20, când F.M. s-a trezit, a constatat că îi lipsește cheia autoturismului şi ulterior că acesta nu se mai afla în locul unde îl parcase.

Fiind audiată, F.M. a declarat că la data de 30.07.2020, în jurul orelor 17:30, a plecat singur din hotelul unde dorea să stea patru zile, cu autoturismul personal marca Audi A8. Conform declarației, acesta a ajuns la destinație în jurul orelor 20:30, a oprit la un magazin alimentar din centrul stațiunii, de unde a făcut cumpărături, iar apoi a mers la Hotelul Union, unde s-a cazat, iar autoturismul l-a parcat pe faleză, în fața unei săli de jocuri din apropierea hotelului. Mai departe, F.M. a mers pe plajă, după care s-a întors pe terasa hotelului, unde a început să consume băuturi alcoolice și după a urcat în cameră, de unde a luat cheile autoturismului lăsând o sticlă de coniac și a mai rămas pe terasă până la terminarea programului, în jurul orelor 23:00.

S-a trezit fără mașina din parcare

În continuare, F.M. a luat sticla de coniac și a mers la terasa unei săli de jocuri, care se afla la aproximativ 10 metri de terasa hotelului, iar în timpul petrecut în acel loc, a observat un grup format din patru tineri, cu care a socializat, iar după ce aceștia au ieșit din sala de jocuri, i-au spus și acestuia să îi însoțească în parcul de distracții. Astfel, F.M. s-a deplasat împreună cu cei patru tineri și s-au așezat cu toții la o masă din parcul de distracții, unde au consumat împreună sticla de coniac. La un moment dat, persoana vătămată a rămas doar cu unul dintre tineri, pe care nu mai cunoaște cum îl chema, dar își amintește că acesta i-a dat numărul său de telefon, fiind vorba de Gabriel Hranofski.

Înspre dimineață, F.M. a plecat la hotel, unde a dormit până în jurul orelor 06:20. Când s-a trezit a observat că îi lipsea cheia autoturismului, pe care o avusese asupra sa în cursul nopții anterioare, motiv pentru care a coborât în locul în care parcase autoturismul, constatând și lipsa acestuia.

Gabriel Hranofski, dupa ce a jefuit o prostituata, a furat si un Audi pe care l-a facut prafMinută judecătorească

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis să îl condamne pe Gabriel Hranofski la pedeapsa de 2 ani și 3 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Turcule ai belit pl ! Ce cacaturi faci
1
0
O rabla veritabila mandat de curatenie ca acolo ii e locul
1
0
Pe copilu asta îl trimiteam cu oile când era mai mic pe la vreo 15 16 ani
0
0
Asta da..fața de pușcăriaș veritabil.debil mintal e puțin spus
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
122631242036
5/49
22232911525
joker
35381872920