REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
25.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Gabriel Oprea, de Ziua Marinei: Am toată aprecierea pentru oamenii care apără frontierele maritime şi fluviale naţionale

Gabriel Oprea, de Ziua Marinei: Am toată aprecierea pentru oamenii care apără frontierele maritime şi fluviale naţionale

Replica API 16 august 2021 | 00:00 635

Președintele Uniunii Militarilor și Polițiștilor “Mihai Viteazul”, generalul Gabriel Oprea, a transmis un mesaj de Ziua Marinei Române.

Gabriel Oprea

"15 august este o zi sfântă în calendarul ortodox, Adormirea Maicii Domnului, una dintre cele mai importante sărbători creştine.

Maica Domnului este ocrotitoarea marinarilor și tot astăzi, sărbătorim Ziua Marinei Române, o tradiţie a românilor şi a Armatei Române, un moment emoţionant pentru toţi cei care servesc ţara sub pavilion românesc.

Am toată aprecierea pentru aceşti oameni care apără frontierele maritime şi fluviale naţionale, participă permanent alături de partenerii din Uniunea Europeană şi din NATO în misiunile şi exerciţiile internaţionale, cu rezultate remarcabile sau lucrează pe navele comerciale.

Prin curaj şi sacrificiu, militarii români şi-au adus contribuţia esenţială pentru ca România să fie astăzi un pilon de stabilitate şi un furnizor de securitate în regiune. Iar sărbătoarea de astăzi este cel mai bun prilej să le arătăm că îi apreciem, îi cinstim şi îi onorăm.

Marinarii au o meserie grea, de mare responsabilitate, care presupune sacrificii şi privaţiuni. Numai caracterele puternice îşi pot asuma sacrificiile profesionale şi personale pe care le fac aceștia. Am fost alături de ei, ca ministru al apărării, ca vicepremier pentru securitate națională, dar și ca premier interimar, prin masuri concrete, menite sa le îmbunătățească viata și condițiile de muncă.

Ma înclin cu respect în memoria marinarilor care şi-au pierdut viaţa sub pavilion românesc în mările şi oceanele lumii. Amintirea lor va rămâne veşnic în inimile noastre, jertfa lor va rămâne veşnic în memoria neamului românesc.

În numele Uniunii Militarilor și Polițiștilor “Mihai Viteazul”, le spun La mulţi ani marinarilor români! La mulţi ani tuturor celor care, la naștere, au primit numele Sfânt al Maicii Domnului!

Fecioara Maria sa va ocrotească mereu!", a scris Gabriel Oprea, pe Facebook, potrivit Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Omul asta ar trebui sa fie in puscarie. Dupa ce ca nu-i in puscarie, fiind acoperit de complicii lui, mass media n-are altceva mai bun de facut decat sa-l puna pe prima pagina drept erou national.
3
2
fara carte. adica interesul national
4
2
mai are si tupeul sa terfeleasca numele domnitorului Mihai Viteazul! pune un nume de lautar uniunii voastre aia pe care asculti la chermeze buhaitule!
4
2
felicitari domnului Oprea! Singurul ministru care a facut ceva pt militari si politisti. Aveti respectul si voturile noastre!
3
7
Stai ascuns criminalule, hotule si penalule! Cum apari nemernicule! Cat tupeu, aroganta si infatuare poti avea ! Tu care ai aprobat si votat pensiile NESIMTITE, tu cu finul tau ponta-pinochio, dottore..... Hotilor, mincinosilor, stati ascunsi nenorocitilor!
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212