REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Gabriel Oprea, mesaj de ziua UNPR

Gabriel Oprea, mesaj de ziua UNPR

Replica API 2 mai 2022 | 20:13 403

Președintele UMPMV (Uniunea Militarilor și Polițiștilor Mihai Viteazul) și al Uniunii Naționale pentru Progresul României, gl.(r) Gabriel Oprea, a transmis un mesaj de ziua UNPR.

Gabriel Oprea

“La 1 mai se împlinesc 12 ani de la înființarea UNPR. Au fost și vremuri bune pentru partid, au fost și vremuri mai puțin bune, așa este politică.

Sunt 12 ani de când am adus în politică acest proiect, ani în care am construit, am primit lovituri, ne-am ridicat și mergem înainte.

UNPR a fost clădit în jurul interesului național. Un partid de patrioți, format de la zero în Parlamentul României, care și-a ales că imn „Noi suntem români”, un imn cu o simbolistică în care credem cu toată forța și cu toată inima.

Despre UNPR se poate spune orice, dar toată lumea știe că noi, cei care am format acest partid, am dovedit că ne iubim țară. Dumnezeu, Onoare, Patrie – caracterizează proiectul nostru politic și sunt credințele noastre profunde. Noi credem în Dumnezeu, suntem oameni de Onoare și punem Patria înainte de orice scopuri sau interese politice.

Că partid de centru-stânga, UNPR a asigurat echilibrul politic și a contribuit major la menținerea stabilității economice și sociale, într-o vreme în care țări din jurul nostru se prăbușeau, pe fondul crizei economice mondiale.

Că ministru al apărării, am fost alături de oamenii din sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională prin măsuri concrete, dar și cu sufletul, fiind fiu de militar și militar, la rândul meu. Am acționat întotdeauna gândindu-mă la binele oamenilor.

În perioada în care am fost vicepremier pentru securitate națională și ministru al Afacerilor Interne, UNPR a propus și a trecut în Parlament proiecte foarte importante pentru români.

UNPR și-a făcut datoria față de români și, în continuare, sprijinim oamenii și instituțiile din domeniul apărare, ordine publică și siguranță națională.

S-a încheiat, sperăm, o perioadă grea pentru lume, o perioada în care ne-am luptat cu un dușman nevăzut, pandemia. Acest război atipic și nedrept a fost urmat de un război convențional, la granițele României, în Ucraina, țară care este și astăzi atacată de Rusia.

În aceste vremuri, statul român trebuie să fie puternic, instituțiile statului trebuie să se mobilizeze exemplar și să protejeze țara și cetățenii săi.

Trebuie să fim puternici și responsabili. Și vom reuși să trecem cu bine și de aceste obstacole care au schimbat fața lumii. Avem toate motivele să fim mândri de țara noastră, dar societatea românească are nevoie de reconstrucție. Să ne întoarcem la istorie și să ne luăm de acolo forța de a depăși orice greutăți. Să fim uniți, să construim împreună, să facem cinste eroilor noștri, care s-au sacrificat de-a lungul istoriei pentru că neamul românesc să dăinuie peste timp.

Putem mult mai mult și trebuie să arătăm lumii asta, excelăm în foarte multe domenii și trebuie să fim apreciați așa cum merităm.

Statul român trebuie să-și sprijine total cetățenii, este nevoie de măsuri cu impact real și imediat pentru redresarea economică.

Iar politică pe care o fac partidele astăzi trebuie să fie total în interesul cetățeanului, în interesul național.

România are nevoie de un partid că UNPR, care a făcut întotdeauna politică cetățenilor, a oamenilor.

La mulți ani, UNPR! Așa să ne ajute Dumnezeu!", a spus Oprea, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212