REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
19.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Gabriela Cristea, pe mâna esteticianului! La ce procedură a apelat

Gabriela Cristea, pe mâna esteticianului! La ce procedură a apelat

Replica API 22 iulie 2022 | 10:05 753

Gabriela Cristea face parte din categoria persoanelor publice care își recunosc intervențiile estetice, astfel că nu se ferește să publice imagini chiar de pe scaunul medicului estetician! Iată la ce procedură a apelat prezentatoarea TV!

Gabriela Cristea, foto: Instagram

Gabriela Cristea a călcat de curând pragul medicului estetician, dezvăluit că și-a dorit o mică îmbunătățire la nivelul feței. Prezentatoarea TV nu își neagă intervențiile, fiind foarte deschisă și asumată în această privință. De altfel, aceasta a anunțat și atunci când a decis să își mărească buzele cu acid hialuronic.

Gabriela Cristea, vizită la medicul estetician

Recent, însă, „ținta” Gabrielei a fost alta, și anume câteva riduri de care își dorea să scape. Prezentatoarea TV și-a injectat toxină botulinică (cunoscută și drept botox) în zona frunții, pentru un efect de umplere și netezire.

„Astăzi a fost o altă zi de vacanță în care am făcut “ceva” doar pentru mine. Am făcut o ședință de injectare cu toxină botulinică în zona frunții, pentru netezirea ridului dintre sprâncene.

Este singurul loc care îmi da bătăi de cap, iar acum este a două oară când îmi fac această procedura. Procedura a durat mult mai puțin decât măsurătorile. Dacă mă întrebați dacă doare, nu prea. Disconfortul este mai mult psihic, iar rezultatul, care se instalează cam în două săptămâni, te face să uiți de ace.”, a scris Gabriela Cristea pe contul său de Instagram.

De asemenea, moderatoarea emisiunii „Mireasa – Capriciile iubirii” a publicat în dreptul mesajului și câteva imagini din cabinet, alături de medicul care i-a realizat procedura, scrie click.ro.

Gabriela Cristea a intervenit și la nivelul buzelor

Așa cum am menționat anterior, anul trecut, Gabriela Cristea le-a dezvăluit urmăritorilor săi că a apelat și la o intervenție de volumizare a buzelor, explicând că și-a dorit un efect natural, fără să exagereze cu forma sau mărimea.

Această metodă estetică este extrem de populară și relativ ușor de realizat, fără să presupună prea mult efort sau o perioadă lungă de recuperare. Injectarea se face cu acid hialuronic, iar buzele capătă volum, în funcție de cantitatea folosită.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
probabil buzele ..rukului...ce sa faci cu buzele???of..DOAMNE ce vremuri traim...unii muncesc cistit si nu pot trai ..cinstit..si altii vor buzele lui BUREBISTA....
1
0
toate expiratele se baga la cutit . oricum tot boccii ramaneti
1
0
Gabriela au aparut vergeturile ?
1
0
dar cu titoaiele alea ce.ai facut,le.ai mai siliconat un pic sa fie super boobs?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272