REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
18.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Gabriela Firea acuză Guvernul că a blocat măsura care putea preveni răspândirea coronavirusului

Gabriela Firea acuză Guvernul că a blocat măsura care putea preveni răspândirea coronavirusului

Replica API 27 martie 2021 | 00:00 1814

Senatoarea Gabriela Firea reacţionează la anunţul referitor la noile restricţii impuse pentru combaterea pandemiei. Aceasta aminteşte că anul trecut, când era primar general al Capitalei, a demarat un program de testare în masă a bucureştenilor, însă Guvernul a blocat iniţiativa.

Gabriela Firea

Firea afirmă că, potrivit studiilor ştiinţifice, testarea şi izolarea celor pozitivi reduce cu 50% răspândirea coronavirusului, faţă de o eficienţă de doar 30% a carantinei generalizate. Senatoarea PSD nu uită să-i taxeze pe unii responsabili, cum ar fi Adriana Pistol, Raed Arafat sau Vlad Voiculescu.

"Închideți oamenii în case, îi speriați, îi abrutizați, că să vă acoperiți incompetența crasă! Și lipsa oricărui sentiment de grijă față de oameni! Lockdown-ul NU reduce infectarea atât de mult că testarea, izolarea și tratarea pozitivilor! E dovedit științific!

Anul trecut, împreună cu primarii celor 6 sectoare, am încercat, cu disperare aproape, să realizăm testarea extinsă a bucureștenilor. Două campanii de testare au fost blocate de instituțiile statului care aveau responsabilitatea să ne protejeze sănătatea: Guvern, MS, DSP, INSP.

Oricine și pentru orice motiv, dacă voia să între în grațiile guvernanților, înjura “testarea lui Firea”!

“Nu știu ce obiectiv științific are testarea doamnei Firea”, declara dr. Adriana Pistol, șefa Comisiei Naționale pentru managementul COVID-19.

Păi, cred că voiam să aflăm dacă există viață pe Marte, nu v-ați dat seama, dna dr. Pistol? Care și acum gestionați pandemia cu mășuri inumane!

În tot acest timp, Dr Arafat tăcea filosofic. Să nu supere șefii.

Premierul Orban a înțeles, însă, și i-a schimbat urgent pe ministrul Sănătății, dr. Costache și pe dr Cercel, doar pentru că susțineau această testare salvatoare de vieți omenești!

Apropo, dna dr. Pistol, dl dr. Tătaru, vă lăudați că în septembrie 2020 vom avea rezultatele studiului național realizat de MS privind seroprevalența…sau era tot praf în ochi?...de pe Marte?

Dar adevărul întotdeauna iese la iveală, mai devreme sau mai târziu!

Testarea extinsă reduce cu 50% infectarea, lockdown-ul doar cu 30%, titrează presă europeană!

Mai bine mai târziu decât niciodată, nu? Asta după ce întreaga presă de pe întreaga planetă scrie de peste un an despre cât de importantă e testarea.

Iar ministrul Sănătății comentează cu nonșalanță pe Facebook că cifrele privind testarea au fost măsluite anul trecut de Guvernul Orban!!! Pe Facebook!

Treziți-va! Treziți-vă, voi, toți guvernanții care vă dați cu părerea pe Facebook când aveți, potrivit fișei postului, obligația să munciți!

Treziți-vă și munciți!

Drepturile românilor nu sunt cotele apelor Dunării, să le citiți voi în fiecare zi că papagalii, dar să nu faceți nimic pentru respectarea lor!

Și dacă aveți informații că instituții ale statului au înșelat cetățenii, duceți-vă la Parchet, nu comentați pe Facebook!" Românii trebuie respectați!“, scrie Gabriela Firea pe Facebook, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fierea varanului infractor periculos
1
0
Cine mai este si proasta asta?
1
2
fierea,si voi pesedistilor,va.n gura de hoti,cind dai cu subsemnatul ptr hotii fa?te asteapta mazare pirnaie si constantinescu.ia.o si pe udrea plus bica cu tine,putori hoatze!
1
2
Iarasi ai iesit din troaca cu mizerie din care te-a fatat mata jigodie cu comentarii fara sens si greseli gramaticale?
4
10
eu zic ca Dragnea a dat ordin sa se blocheze metroul....multi prosti mai sunt in tara asta, usor de manipulat si hateri cretini
5
2
Da, Gigi, sigur, PeeSeeDee a blocat metroul ieri!...
7
3
Cum o fi ajuns sarma aia in bostan?
6
3
sunteti Rai sa nu zic PROSTI celelalte tari care TESTEAZA masiv vor sa fure ????? dar Orban si Catu ce au facut cu atatia bani ca nu au platit nici pensiile ,nici suventiile si o sa aflam noi si restul acum eram gata cu PANDEMIA da de prostia se plateste ce s-a votat avem
5
5
sa mori tu si mata in pirnaie,fierea? dar cine p matii daca nu pesedeul urla ca nu exista covid,a blocat metroul ieri,ca sa vezi imbolnaviri pedte doua sapt,probabil 8000 pe zi ij bucale,ca la bulgari! vedeate.as in pirnaie,cu pesedeii si cu tori hotii,mirlanco!ia. si oe sosoaca cu tine!
8
6
Macar asta este frumoasa si sexoasa. Gloaba aia deselata de Raluca Turcan e si proasta si urata. Vorbesc din punctul de vedere al spectatorului care se uita la tot ce se intampla ca la un spectacol de circ ieftin.
6
6
pai da a facut program de testare in masa si nu s-a dus nici dracu fa proasta naibii .Ai vrut si tu sa sifonezi niste bani dar nu a tinut .
10
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212