REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Gabriela Firea, despre medicii care au operat-o: „Am știut că sunteți la fel de buni ca orice centru medical european”

Gabriela Firea, despre medicii care au operat-o: „Am știut că sunteți la fel de buni ca orice centru medical european”

Replica API 14 ianuarie 2019 | 02:16 479

Gabriela Firea, primarul Bucureștiului, a avut nevoie de o intervenție chirurgicală laparoscopică, în urma depistării unei afecțiuni gastro-intestinala acuta, Edilul Capitalei anunța, printr-o postare pe Facebook, că a avut probleme de sănătate, susținând că s-a tratat la spitalele Colentina si Ion Cantacuzino.

"Unele încercari care apar în calea vieții noastre sunt prea dificile pentru a putea fi depasite de unul singur. Dumnezeu ne ajuta sa fim inconjurati de oameni care sa ne ridice. Multumesc celor care mi-au fost alaturi in problema de sanatate pe care am avut-o, in toata aceasta perioada. Multumesc echipelor medicale de la spitalele Doctor Ion Cantacuzino si Colentina. Am stiut ca sunteti la fel de buni ca orice centru medical european si nu am gresit avand incredere in Dumneavoastra. Multumesc familiei mele si prietenilor mei dragi care m-au inconjurat cu atata dragoste care, impreuna cu intervențiile și tratamentele, m-au pus pe picioare", a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Sursă: Știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cat a fost spaga. Infectii de medici si asistenta au o jena in cur pana scoti plicul. Dupa ce le dai se misca putin apoi iar le apare jena in cur si asteapta alt plic.
1
0
Tara arde si ei ne sfideaza in zeci de articole, aratandu-ne ca marii corupti se intorc din puscarie zambind la averile lor si noi traim ca fraierii din resturile impuse de ei ca salariu,dupa ce mai ramane cand isi fac pensii speciale,dupa ce si-au dus milioanele de euor in zeci de tari..romanii isi merita soarta pentru cat de lasi sunt. Aceste scursuri psd-iste merita lasate fara un banut sa vad daca le place viata pe cateva sute de lei
2
0
Sa-i de Dzeu bacterii rezistente,complicatii,tot tacimul din sitalele romanesti.Si sa se trateze la biserica,daca se poate de tot.Asa sa-ti dea firea,cu sare,luate-ar drecii!
1
0
Poti sa ai cei mai buni doctori din lume , problema e infrastructura si spitalele , ala te opereaza te face bine , dar pleci cu diferite infectii din spital si mori acasa ca spitalul e infect.
2
0
Medicii nu sunt buni,pana cand retardatii de critici au probleme reale. Sa vezi atunci ce rugaminti si boceli,sa vezi atunci rugaciuni si uitari de momente in care blestemau constructii de biserici.Bai,cum se face dar cei ce inca fac treaba buna in Romania sunt luati la misto',manjiti cu noroi ? Pai manjitorilor,sa nu chemati salvarea,SMURD-ul si altii la necaz,ca sunt prosti pentru voi !Sa va tratati dupa feisbuci .
1
1
mai laba , ma - ta daca se opera poate nu mai fata un retardat , mortii ma - tii de ofticat , nevasta ta o suge din greu ca sa ai tu de bautura si tu jignesti medicii ! poate vei avea nevoie de medicii romani , jegosule , atunci sa vedem ce cacat mai spui .
2
2
Avionul de Vienna . cel mai bun doctor din Bucharest. Mooye psd mooye draqnea. Ti ai draq de hoti si koorve
5
5
eu nu inteleg de ce s-a dus la medici si nu s-a dus la catedrala sa-i cinte Sauron ceva si sa o dea cu apa sfiintita pe la timple
12
3
Echipa de medici s-a chinuit sa-i scoata gabitzei cei trei trandafiri indesati de dragnea adanc....
13
3
absolut toata lumea stie ca cel mai bun medic din bucuresti e avionul spre viena. Numai proasta de firea se simte bine la spital. Stai numai putin sa scapi de statutul de om la butoane sa vazi ce inseamna medicina in Romania pentru 99 la suta dintre pacienti ! Multa muie firea, muie dragnea, muie pesede !!!
14
9

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272