REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Gabriela Firea, despre scandalul PNL-USR PLUS: Hienele se sfâșie între ele

Gabriela Firea, despre scandalul PNL-USR PLUS: Hienele se sfâșie între ele

Replica API 3 septembrie 2021 | 00:03 841

Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea spune că după ce „au mințit românii pentru a ajunge la putere, unii au și furat”, în mai puțin de un an guvernanții și-au dat „arama pe față”, informează Mediafax.

„Hienele se sfâșie între ele! Au mințit românii pentru a ajunge la putere, unii au și furat, au promis soluții miraculoase pentru toate problemele țării și oraselor - inclusiv în Capitală -, și, în mai puțin de un an, și-au dat arama pe față! E totul pentru ei, pentru parvenirea lor! Nu e nimic pentru oameni!”, a scris miercuri seara pe Facebook Gabriela Firea.

Ea îi atacă pe cei de la USR PLUS, despre care spune că puteau să „își spele obrazul” dacă amenințau cu ieșirea de la guvernare când nu au fost majorate alocațiile.

„Dacă cei de la USR - PLUS amenințau cu ieșirea de la guvernare când nu s-au majorat alocațiile copiilor potrivit legii și a pensiilor sau îi cereau demisia din funcția de primar general lui Nicușor Dan, când a oprit plățile de supraviețuire pentru persoanele cu dizabilități, gravide etc și când a blocat toate șantierele de dezvoltare din București, poate își mai spălau obrazul de . Dar așa, pe ciolan, urâtă este și se vede ”, a mai scris Firea pe Facebook.

USR PLUS va cere joi demisia lui Florin Cîțu și ca PNL să vină cu o nouă propunere de premier, a declarat miercuri seara deputatul USR PLUS Ionuț Moșteanu, la Digi24.

Premierul Florin Cîțu a anunțat că a trimis la Cotroceni cererea de revocare a ministrului Justiției, Stelian Ion, susținând că acesta se opune reformelor.

Revocarea ministrului Justiției s-a suprapus tensiunilor apărute între USR PLUS și premier, legate de aprobarea programului „Anghel Saligny”, în valoare de 50 de miliarde de lei. Reprezentanții USRPLUS au spus că pentru acest program este nevoie de un acord în Coaliție și au transmis că nu vor participa la ședința de Guvern convocată miercuri seara, scrie digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ei uitati unde era neprihanita .
2
0
Iar apari mahalagioaico, matracucooo.... Tu vorbesti ?!
8
4
hai dispari, matracucooo
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272